Lifestyle|22.03.2022 16:17

Κάιλι Τζένερ: Νέα μέρα, νέο όνομα για τον γιο της - Τέλος το «Wolf» για το νεογέννητο μωρό

Newsroom

«Για την ιστορία, το όνομα του γιου μας δεν είναι πλέον Wolf. Η αλήθεια είναι ότι δεν του ταιριάζει. Θέλαμε απλώς να το μοιραστούμε μαζί σας διότι βλέπω το όνομα Wolf παντού, με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, η Κάιλι Τζένερ είπε (κυριολεκτικά) τα πράγματα με το όνομά τους. Ειδικότερα, η πασίγνωστη instagrammer και επιχειρηματίας αν και είχε ως αρχικό πλάνο με το ράπερ αγαπημένο της, Τράβις Σκοτ, να ονομάσουν το 7 μηνών μωρό τους Wolf, γνωρίζοντάς τον μέρα με τη μέρα κατάλαβαν πως αυτό το το όνομα «δεν είναι εκείνος». 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TMZ» το πλήρες όνομα του μωρού κατά τη γέννησή του ήταν Wolf Jacques Webster και άρα βρίσκεται στο πιστοποιητικό γέννησης. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει νομική διαδικασία για την αλλαγή. Το μεσαίο όνομα του μικρού Webster, Jacques, είναι στην πραγματικότητα το γενέθλιο όνομα του Τράβις Σκοτ οπότε πολλοί αναρωτιούνται αν στο πλαίσιο των νέων δεδομένων θα αλλάξει και αυτό.  

Θυμίζουμε στο σημείο αυτό πως το ζευγάρι έχει ακόμα ένα κοριτσάκι, τη Stormi. 

Η Kylie Jenner στην πιο ειλικρινή της δήλωση αναφορικά με τη μητρότητα

Μιλώντας πρόσφατα για τη δεύτερη γέννα της, η τηλεπερσόνα παραδέχθηκε πως «δυσκολεύεται» με τη μητρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η εμπειρία είναι λίγο πιο δύσκολη σε σχέση με εκείνη που είχα με την κόρη μου. Δεν είναι εύκολο, ούτε πνευματικά, ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά. Είναι τρελό. Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή χωρίς να το πω αυτό».
Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στις μαμάδες που αισθάνονται το ίδιο λέγοντάς τους να μη συγκρίνουν ποτέ τον εαυτό τους με όσα βλέπουν στο Internet. «Εμείς οι μαμάδες, που τα βιώνουμε τώρα όλα αυτά, μπορεί να ψάξουμε στο Ίντερνετ και να δούμε πως είναι πιο εύκολο για κάποιους ανθρώπους και να πιεστούμε παραπάνω. Να ξέρετε πάντως, για εμένα δεν είναι εύκολο», είπε και στη συνέχει πρόσθεσε, «Αν δεν είσαι καλά, είναι ΟΚ να μην είσαι καλά. Εγώ όταν κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο, με πίεζα περισσότερο, θύμιζα συνεχώς στον εαυτό μου πως δημιούργησα έναν άνθρωπο, ένα πανέμορφο, υγιές ανθρωπάκι. Πρέπει να πάψουμε να πιεζόμαστε και να νομίζουμε πως πρέπει να "επιστρέψουμε πίσω στα κανονικά μας", τόσο εμφανισιακά, όσο και πνευματικά. Σας στέλνω την αγάπη μου».
γιοςόνομαΚάιλι Τζένερειδήσεις τώρα