Lifestyle|22.03.2022 19:22

Έλενα Κατραβά: Σπάνιο κλικ μετά από καιρό - Πώς είναι σήμερα η ισχυρή γυναίκα των Media

Newsroom

Στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι απαθανατίστηκε πρόσφατα η Έλενα Κατραβά. Ο φωτογραφικός φακός, συνέλαβε την ισχυρή γυναίκα των Media σε μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις της όπου και πραγματοποίησε τα ψώνια της. Με athleisure look και τα χαρακτηριστικά γυαλιά της, ήταν το ίδιο άνετη όπως είναι στη ζωή της, παρά το γεγονός πως αντιλήφθηκε τους φωτογράφους. 

Η σημερινή στενή συνεργάτιδα του Νίκου Κοκλώνη στα επαγγελματικά, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όπως τότε που είχε κάνει το μεγάλο βήμα και είχε εμφανιστεί και μπροστά από τις κάμερες. Πολλοί τη θυμούνται ως μέλος κριτικής επιτροπής σε εκπομπές όπως «Pop Stars» και «Super Idol». Βεβαίως, εκείνη είχε πάντα ισχυρό ρόλο σε ψυχαγωγικές εκπομπές στο Mega επί πολλά χρόνια.

Η καλλίγραμμη μετρ της τηλεόρασης, όπως είναι γνωστό, είναι παντρεμένη με τον Λορέντζο Καριέρε (πρώην μέλος του πρώην συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» και με εμφάνιση στο ριάλιτι «Bar». Με τον μουσικό γιο της Ματούλας - η οποία έγραψε τη δική της ιστορία στη showbiz κατά τη δεκαετία του 60 και έπειτα- είναι μαζί περίπου 18 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλεσάντρο και τον Ρομπέρτο.

«Ποτέ στο παρελθόν δε φανταζόμουν τον εαυτό μου παντρεμένο και μάλιστα με δύο παιδιά όμως από τότε που γνώρισα την Έλενα, αναθεώρησα», είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο Λορέντζο Καριέρε για τη γυναίκα της ζωής του.

Ακολουθούν τα πιο πρόσφατα πλάνα από την έξοδό της 

έξοδος2022Έλενα Κατραβάειδήσεις τώρα