Lifestyle|23.03.2022 14:10

Ερριέτα Κούρκουλου Λάτση: Έγινε για πρώτη φορά μαμά - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Newsroom

«Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22», με αυτά τα υπέροχα λόγια η Ερριέτα Κούρκου Λάτση γνωστοποίησε στο ισχυρό και με ωραίο περιεχόμενο προφίλ της πως έγινε για πρώτη φορά μητέρα τη Δευτέρα 21/3. Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, μετά τη μάχη που έδωσε με την υπογονιμότητα -παρά το νεαρό της ηλικίας της, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα γεννώντας ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο και αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη

«Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης πριν από λίγους μήνες

Την είδηση της εγκυμοσύνης της είχε ανακοινώσει η ίδια στις 17 Οκτωβρίου 2021, με μία υπέροχη ανάρτηση Instagram:

 

Εριέττα Κούρκουλου: Στέλνει «ηχηρό» μήνυμα για την υπογονιμότητα

Παρά το γεγονός πως κατάφερε να γίνει η ίδια μαμά, δεν ξεχνάει τις αγωνίες που έχει κάθε γυναίκα για να αποκτήσει παιδί. Πριν από λίγες ημέρες, η 29χρονη έστειλε ακόμα ένα μήνυμα προς εκείνες τις γυναίκες που ονειρεύονται τη μητρότητα αλλά και προς πάσα κατεύθυνση.

Γνωστή για το ποιοτικό content το οποίο και κοινοποιεί μέσα από τον μοναδικό λογαριασμό που διατηρεί στα social media, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, έστειλε ακόμα ένα «ηχηρό» μήνυμα σε ένα κοινό το οποίο πρέπει να στηρίζεται με κάθε τρόπο -ακόμα και διαδικτυακά. Μιλάμε για την υπογονιμότητα η οποία αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών και αντρών και που δυστυχώς ακόμα και σήμερα, εν έτη 2022, κανείς δεν μιλάει ανοιχτά. Και όταν κάποιος δεν μιλάει ανοιχτά για ένα πρόβλημα πώς θα έρθει αντιμέτωπος με όλα τα παράπλευρα που αυτό δημιουργεί; Μια πολύ σημαντική πτυχή αυτού του προβλήματος, λοιπόν, έθιξε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η 29χρονη. Και είναι σημαντικό που το έθιξε διότι τέτοια ζητήματα απασχολούν και μπορούν -όντως- να στείλουν empowering μηνύματα.

Μιλάμε για την ενοχή που συνοδεύει την υπογονιμότητα, το πώς (πραγματικά) μπορεί να νιώθει μια γυναίκα γι' αυτό που της συμβαίνει και ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να κρατήσει κανείς μέσα από αυτές τις γραμμές είναι πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται μόνη. Γιατί δεν είναι μόνη.

«Εσύ, που τόσο καιρό παλεύεις με την υπογονιμότητα και θέλεις όσο τίποτα στον κόσμο να γίνεις μανούλα, είναι δυνατόν να μην χαίρεσαι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κολλητής σου, ή την όψη της όμορφης κοιλίτσας μιας γνωστής influencer που ακολουθείς στο instagram; Είναι δυνατόν, εσύ, να στεναχωριέσαι και να απογοητεύεσαι στο άκουσμα του θαύματος της δημιουργίας μίας νέας ζωής; Είσαι κακός άνθρωπος… δεν εξηγείται αλλιώς! Σωστά; ΛΑΘΟΣ! Δεν είσαι κακός άνθρωπος! Είσαι απλά… άνθρωπος. Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι. Είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι εσύ αυτή η γυναίκα… γιατί δεν είναι δική σου η ανακοίνωση αυτή; Γιατί εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ - σωματικά και ψυχικά, ακόμα να επιβραβευθείς για τις θυσίες που έχεις κάνει; Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το αίσθημα της ενοχής! Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό! Αποδέξου τα συναισθήματά σου… μοιράσου τα! Οι άνθρωποι που σε αγαπούν, θα καταλάβουν. Είμαστε μαζί σας!».

 

μαμάειδήσεις τώραΕρριέτα Κούρκουλου Λάτσηφωτογραφίαμωρόμαιευτήριο