Lifestyle|23.03.2022 16:39

Από το MasterChef με αγάπη: Πλήρες γεύμα για 100 πρόσφυγες - Δοκιμασία με κοινωνικό χαρακτήρα

Newsroom

Χωρίς αμφιβολία, το MasterChef αποτελεί αγαπημένο project των τηλεθεατών εδώ και μια πενταετία. Λογικό, όταν μιλάμε για μαγειρική και δημιουργία και όταν τα υλικά που συνθέτουν ένα πιάτο σερβίρονται με μεράκι και όρεξη. Αν τώρα σε αυτά συστατικά προσθέσουμε και πράξεις αγάπης τότε το αποτέλεσμα θα δώσει: Από το MasterChef με αγάπη για 100 πρόσφυγες.

Τι θα δούμε, λοιπόν, στο νέο επεισόδιο στις 23/3;

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, βλέπουμε τις δυο ομάδες φτάνουν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για μια ξεχωριστή ομαδική δοκιμασία. Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας «επιρροές που δέχτηκε η Ελληνική κουζίνα από την Ανατολή», το MasterChef 2022 δείχνει για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη και το κοινωνικό του πρόσωπο, παίρνοντας μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για να προσφέρει θετικό αντίκτυπο στις ζωές προσφύγων, που έχουν στερηθεί τη ζεστασιά ενός ωραίου γεύματος.

Το γεύμα που προσφέρθηκε περιλάμβανε σούπα, σαλάτα, κυρίως πιάτο, γλυκό και η κάθε ομάδα έφτιαξε 50 μενού. Όλοι οι παίκτες βίωσαν με ενθουσιασμό και συγκίνηση αυτή τη διαφορετική ομαδική δοκιμασία με κοινωνικό χαρακτήρα και εκτός από τα σωστά και νόστιμα υλικά, μεράκι και ποιότητα, έβαλαν στα πιάτα τους ζεστές σκέψεις, θαλπωρή, ένα γλυκό χάδι, που ήθελαν να προσφέρουν σε όσους θα γεύονταν τις δημιουργίες τους. Τα γεύματα, με τη συνδρομή του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, μοιράστηκαν σε οικογένειες, που έχουν ανάγκη και όπως μας μετέφεραν έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι και αυτό έδωσε στους παίκτες, στους κριτές και σε όσους εργάζονται για την παραγωγή του MasterChef 2022 ιδιαίτερη ικανοποίηση και βαθιά χαρά.

Ακολουθεί το τρέιλερ της εκπομπής 

ειδήσεις τώραπρόσφυγες2022ΤεχνόπολιςδωρεάνMasterChefγεύμα