Lifestyle|23.03.2022 21:26

Εριέττα Κούρκουλου - Βύρωνας Βασιλειάδης: Πλάνα από το σπίτι τους με αφορμή τη γέννηση του γιου τους

Newsroom

Mαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από δύο ημέρες, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση. Η 29χρονη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο και αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα με την οποία έκανε γνωστή την είδηση στο Instagram η ίδια, δύο μέρες μετά τη γέννα. 

 

Η real influencer, ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης Save a Greek Stray, είναι μια κοπέλα που ζει διακριτικά και κάνει σημαντικό έργο τόσο με το κομμάτι που ασχολείται όσο μέσα από τα social media, με αναρτήσεις που εμπνέουν και δίνουν δύναμη.

Στην προσωπική της ζωή, η νεαρή ζει ευτυχισμένα με τον σύζυγό της σε ένα φωτεινό σπίτι με μοντέρνες λεπτομέρειες. Ένα σπίτι που έχει δείξει διακριτικά και που μέσα είναι γεμάτο αγάπη όπως βλέπουμε και από τα πλάνα που απεικονίζονται οι τετράποδοι φίλοι της ή αλλιώς μέλη της οικογένειάς της. 

Ακολουθούν κάποια διακριτικά πλάνα όπως τα έχει μοιραστεί η ίδια σο προσωπικό της προφίλ στο Instagram

 

 

 

 

Εριέττα Κούρκουλουειδήσεις τώραγέννησεσπίτιφωτογραφίες