Lifestyle|24.03.2022 18:24

Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη: «Είναι δύσκολο να βλέπεις τη σύντροφό σου σε ερωτικές σκηνές»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Με διάθεση να μιλήσει για όλα όσα τον ρώτησε ο οικοδεσπότης του «The 2night Show», ο γνωστός ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όταν η κουβέντα κατευθύνθηκε στην προσωπική του ζωή και στον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη, η οποία υποδύεται τη Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες», ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε για τις ερωτικές σκηνές της συντρόφου του για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, ο ηθοποιός εξήγησε πως του είναι δύσκολο να τις βλέπει. «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου σε ερωτικές σκηνές, ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των Μελισσών, έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα μου φαινόταν ακατανόητο. Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση, ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους και καμία ρομαντική διάθεση στις σκηνές αυτές», είπε χαρακτηριστικά. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο καλλιτέχνης μίλησε για τον ρόλο του στη «Σκοτεινή Θάλασσα». Ο ηθοποιός υποδύεται τον Χρήστο, έναν άνθρωπο που πάσχει από διπολική διαταραχή, κατάθλιψη κι έχει κρίσεις μανίας. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κατάφερε να χτίσει τον ρόλο του με τη βοήθεια ψυχιάτρου.

«Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους. Με βοήθησε πάρα πολύ και μία προσωπική επαφή που είχα με έναν διπολικό σε αγωγή, που με πολλή χαρά με βοήθησε να αποδώσω όσο πιο πειστικά τον ρόλο. Ένας διπολικός καταλαβαίνει πότε εμφανίζεται η άλλη του πλευρά, δεν μιλάμε για σχιζοφρένεια. Καταλαβαίνει ότι χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε κρίση μανίας και πρέπει να πάρει την αγωγή του. Όταν την μπλέκει με αλκοόλ, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΔανάη ΜιχαλάκηΓιώργος Παπαγεωργίουειδήσεις τώρα