Lifestyle|24.03.2022 14:11

Ναταλία Δραγούμη: Ο... τρόμος για τις σέξι σκηνές και η αναφορά στα παιδιά της

Newsroom

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και για προσωπικά θέματα -εκτός από την επικαιρότητα- όπως για τη μεγάλου κυβισμού μηχανή που οδηγεί ακόμα και με τακούνια αλλά και για τον τρόμο που έχει αναφορικά με τις σέξι σκηνές διότι φοβάται ότι θα τις βλέπει παντού αλλά και για τα παιδιά της.

«Έχω ένα τρόμο -τώρα πια- με το γυμνό, νιώθω ότι παντού θα το βλέπω μετά. Ακόμα και στο θέατρο. Το τελευταίο γυμνό το έκανα το 2003 όταν γέννησα την κόρη μου. Και τότε με έπιανε ένας τρόμος στη σκέψη πως μπορεί κάποιος να με βγάλει φωτογραφία. Τότε βέβαια αυτό ήταν σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό που σκεφτόμουν. Για σκέψου τώρα! Δεν μπορείς να προστατευτείς. Όλο αυτό πλέον με βαραίνει και λόγω των παιδιών αλλά και λόγω της ηλικίας. Άλλα μυαλά είχαμε τότε. Άλλη η φόρα της νιότης. Σαφέστατα τα εν λόγω γυμνά δεν είχαν κάτι χυδαίο απλώς δεν παύει να είναι γυμνό, και τη σημερινή εποχή έχει άλλη βαρύτητα αυτό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo τονίζοντας ότι το θέατρο μετά τις αποκαλύψεις πάει καλύτερα. 

Ακολουθεί το βίντεο με όλα όσα είπε: 

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Δραγούμη είχε κάνει μία σοκαριστική αποκάλυψη μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι».  

«Ξεκίνησα τη δουλειά σε μια εποχή που υπήρχε το γυμνό και στην τηλεόραση και στο σινεμά και στο θέατρο. Αν ήξερα τότε ότι κάθε καρέ θα μπορεί να το δει όποιος θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Τρία άτομα πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο "δείτε επώνυμες να κάνουν σεξ”. Ξεκινούσε από εμάς και μετά είχε σκληρό πορνό. Για τη μία περίπτωση έχω δικαιωθεί, αλλά και πάλι όχι εντελώς. Οι άνθρωποι αυτοί έβγαλαν χρήματα από αυτό, πολλά. Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου, τους εξήγησα ότι μπορεί να ακούσουν πράγματα μη κολακευτικά για τη μαμά τους ή αν δουν κάτι. Αλλά τους έχω πει για το ψέμα της δουλειάς», εξήγησε η Ναταλία Δραγούμη αναφορικά με τη χρήση υλικού από δουλειές της από κάποιους που προσπάθησαν να το παρουσιάσουν ως πορνό.

Ναταλία ΔραγούμηMeTooOPENειδήσεις τώρα