Lifestyle|28.03.2022 09:13

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Φήμες για χωρισμό μετά από δύο χρόνια γάμου

Newsroom

Φήμες πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους, μετά από δύο χρόνια, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Όλα ξεκίνησαν όταν ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής αποκάλυψε πως το ζευγάρι αντιμετωπίζει «σύννεφα» στη σχέση του. 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η γνωστή καλλιτέχνης θέλησε να τοποθετηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κάνοντας μια ανάρτηση που ισούται με χίλιες λέξεις διότι η εν λόγω ανάρτηση είχε ως περιεχόμενο μια κοινή τους φωτογραφία. 

Με τον τρόπο αυτό, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια «είπε τα πάντα» κι ας ήταν η λεζάντα απλή, λιτή και απέριττη: «Γενικώς και οικογενειακώς αγαπάμε τα μπαρ». Το post αγάπης περιελάμβανε ακόμα ένα μέλος της δεμένης οικογένειάς τους. 

Ακολουθούν τα stories που κοινοποιήθηκαν στο Instagram:

Από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Σπύρο Δημητρίου με αγάπη: 

Πριν από λίγο καιρό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε μιλήσει στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» για τον άντρα της ζωής της. «Ήταν πολύ όμορφα και για μένα και για όλους. Ήταν πολύ τονωτικό μέσα σε όλη αυτή την απομόνωση. Το ότι σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να υπάρξει δίπλα μου και να υπάρξω και γω σ' αυτόν, μας τόνωσε πολύ! Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο. Αλλά ταιριάζει και σε μένα και στον Σπύρο. Και γω και ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρονών, ήμασταν συνειδητοί και οι δυο. Είμαστε συντονισμένοι και όταν γνωριστούμε, θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο».

Ακολουθεί το βίντεο:  

ειδήσεις τώραΕλεωνόρα ΖουγανέληΣπύρος Δημητρίουχωρισμός