Lifestyle|06.02.2019 21:47

Έβελυν Καζαντζόγλου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι σκέψεις για οικογένεια

Newsroom

Η Έβελυν Καζαντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Shape» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια. 

Εδώ και αρκετό καιρό, ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν το μοντέλο από την Κύπρο να έχει σχέση με τον διάσημο σεφ και επιχειρηματία, Τζώρτς Παπακώστα. Το ζευγάρι είναι περίπου δύο μήνες μαζί, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Είμαι σχεσάκιας. Μου αρέσει η συντροφικότητα, να συμπορεύομαι με άλλους, να δημιουργώ μαζί τους. Όσον αφορά την οικογένεια, θεωρώ ότι θα μου βγει η επιθυμία όταν συναντήσω τον κατάλληλο άνθρωπο», αναφέρει στο περιοδικό. «Νομίζω πως οι σχέσεις που έκανα τα προηγούμενα χρόνια ήταν συνειδητά με ανθρώπους που και οι δύο είχαμε στο μυαλό μας ότι δε θα προχωρήσει παρακάτω», συμπληρώνει.

T
T

Το 2015, ανήμερα των γενεθλίων της, εντόπισε κατά τύχη έναν όγκο στη βουβωνική χώρα. «Ήταν ένας όγκος που ανακάλυψα κάνοντας ντους, είδα κάτι να εξέχει στη βουβωνική χώρα. Δυστυχώς, αρχικά πήγα σε λάθος γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι ήταν κήλη και μάλιστα προσπάθησε να το σπρώξει μέσα με τα χέρια του. Ευτυχώς, δεν τα κατάφερε, δεν το μετακίνησε, γιατί θα μου είχε κάνει τεράστια ζημιά. Και μετά μου έδωσε και αντιβίωση, πήρα περίπου μια σακούλα χάπια», αποκάλυψε η ίδια. 

T

«Πήγα σε δερματολόγο να κάνω εξέταση για τις ελιές μου και το είδε. Με ρώτησε τι είναι προφανώς για να διαπιστώσει τι ξέρω και όταν της απάντησα «κήλη», το απέκλεισε κατηγορηματικά και μου πρότεινε να πάω σε έναν άλλο γιατρό. Δυστυχώς και η αντιμετώπιση του δεύτερου γιατρού ήταν τραγική, ενώ ήδη είχαν περάσει 6 μήνες. Τότε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και αναζήτησα κάποιον ογκολόγο. Ευτυχώς, βρήκα κάποιον κορυφαίο στην Κύπρο. Τελικά, έπρεπε να το αφαιρέσω χειρουργικά. Ήταν ένας μεγάλος όγκος, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά», συμπλήρωσε. 

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Έβελυν Καζαντζόγλουσυνέντευξηπρόβλημα υγείαςοικογένεια