Lifestyle|29.03.2022 11:30

Πέγκυ Ζήνα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Newsroom

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πέγκυ Ζήνα γνωστοποίησε μία πολύ δυσάρεστη είδηση. Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια είχε την ανάγκη να μοιραστεί δημοσίως τη θλίψη της για το θάνατο του καλού φίλου και συνεργάτη της, Γιώργου Γιαννάτου

Με μία συγκινητική λεζάντα και μια κοινή τους φωτογραφία, η λαϊκή ερμηνεύτρια, έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Γιωργάρα μου;; σου φώναζα…Αγαααπη μου μου απαντούσες…απ΄ το 2001 τα περισσότερα χρόνια ήσουν εκεί δίπλα μας…όταν προσπαθούσα, όταν τα κατάφερα, σε θριάμβους αλλά και σε απογοητεύσεις τα φερνε η ζωή κι ήσουν εκεί κοντά σ όλη μου την πορεία…κι όταν έφευγα… δε μου θύμωνες…Να μοιραζόμαστε χαρές, θυμούς και λύπες, συμφωνίες και διαφωνίες…όλα τα περνούσες μέσα από το μαγικό σου φίλτρο για να κρατάς παντού ισορροπίες…τα νεύρα μου μαζί σου κρατούσαν μέχρι να σε δω…γιατί γελούσαμε πολύ…πάρα πολύ…πόσο ωραία έχουμε περάσει…τελευταία μου είχες εκφράσει περηφάνια και μου ανέλυες κάθε τηλεοπτική μου εμφάνιση.. σ ευχαριστώ Γιωργάρα μου…όταν θα σε σκέφτομαι θα αντηχεί στ΄ αυτιά μου το δυνατό σου γέλιο…Σ αγαπώ πολύ θα σε θυμάμαι πάντα…Καλό σου ταξίδι φίλε μας». 

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

Στη συνέχεια, η Πέγκυ Ζήνα απαντώντας σε ερώτηση follower λεπτομέρειες για το ποιος ήταν αυτός ο σημαντικός άνθρωπος εκείνη απάντησε: «Αν παρατηρήσατε ό,τι έγραψα, έφυγε ο κύριος της φωτογραφίας που ήταν άνθρωπος του χώρου μας και υπεύθυνος για τις πιο πολλές από τις μεγάλες συνεργασίες καλλιτεχνών που έχετε δει και ακούσει τα τελευταία 30 χρόνια.. άγνωστος σε σας φυσικά, σε μας όμως και σε όλους τους ανθρώπους του τραγουδιού και των media πολύ γνωστός κι αγαπημένος… απαντώ σε όλους όσοι ρωτήσατε».

Θυμίζουμε, πως η Πέγκυ Ζήνα, σήμερα θα είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που λάβουν μέρος στην αντιπολεμική συναυλία στα Προπύλαια. 

Αντιπολεμική συναυλία στα Προπύλαια: Πάνω από 30 καλλιτέχνες συμμετέχουν - Αντιδράσεις γιατί έλειπε... η Ουκρανία

«Ειρήνη είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση», με αυτό το σύνθημα ανακοινώθηκε η συναυλία ειρήνης κατά του πολέμου στην Ουκρανία που διοργανώνεται στα Προπύλαια στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου και στην οποία θα υπάρξει ενεργή συμμετοχή από πλήθος καλλιτεχνών, από Χριστόφορο Ζαραλίκο μέχρι Πέγκυ Ζήνα. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις -κυρίως- διότι στην αφίσα δεν υπήρχε - εξ αρχής- αναφορά στην Ουκρανία και τη ρωσική εισβολή η οποία ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου.

Στην εν λόγω συναυλία, συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Μάριος Αθανασίου, Πάνος Βλάχος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Δρακόπουλος, Εισβολέας, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Πέγκυ Ζήνα, Θανάσιμος, Κώστας Θωμαϊδης, Κώστας Καλδάρας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καρακάση, Κώστας Λειβαδάς, Μίλτος Λογιάδης, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Νίκος Πλατύραχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασουλή, Idra Kayne, Magic de Spell, Sugahspank.

θάνατοςειδήσεις τώρασυνεργάτηςΠέγκυ Ζήναφιλία