Lifestyle|29.03.2022 17:24

Σταύρος Σβήγκος: Χώρισε με τη σύζυγό του, Ελένη Αϊβαλή, μετά από 4 χρόνια γάμου

Newsroom

Αν εξαιρέσουμε τον καρπό του έρωτά τους, φαίνεται πως αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν. Ο λόγος για τους Σταύρο Σβήγκο και τη σύζυγό του Ελένη Αιβαλή που αποφάσισαν να βάλουν τελεία στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής και η φωτογράφος υπήρξαν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο και το 2018 απέκτησαν τον γιο τους, Μιχαήλ Άγγελο. Την αποκάλυψη των νέων προσωπικών δεδομένων στη ζωή τους, έκανε η ταλαντούχα φωτογράφος μέσα από Q&A που πραγματοποιήθηκε στο Instagram της.

Έτσι, όταν follower τη ρώτησε «ανοιχτά» αν «έχει χωρίσει με τον μπαμπά του Άγγελου», εκείνη είπε το απλό, λιτό και περιεκτικό: «Yes».

Ακολουθεί το story της φωτογράφου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», ο ηθοποιός είχε πει αναφορικά με την πατρότητα: «Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω (...) Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί, είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ναυτία και πεινούσα. Μικρός έκανα και μπαλέτο και ποδόσφαιρο».

χωρισμόςγάμοςΣταύρος Σβήγκοςειδήσεις τώρασύζυγος