Lifestyle|30.03.2022 13:00

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, έγινε 7 ετών

Newsroom

«Πριν 7 χρόνια τέτοια ώρα περίπου γεννήθηκε η μικρή μου κόρη! Μαρίνα μου χρόνια σου πολλά! Να χαμογελάς, να διασκεδάζεις με την καρδιά σου και να σκορπάς χαρά σε όλους μας! Σ’ αγαπώ μικρό ζουζούνι!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη σε ανάρτησή της στο Instagram την Τρίτη 29 Μαρτίου για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της, Μαρίνας.

Ο καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ήρθε στη ζωή στις 29 Μαρτίου του 2015 και γέμισε χαρά όλη την οικογένεια. Κατά καιρούς, η γνωστή παρουσιάστρια έχει μοιραστεί διακριτικά πλάνα του μικρού κοριτσιού από χαρούμενες στιγμές τους. Η περήφανη μαμά, είχε αποκαλύψει κατά το παρελθόν για τη μικρή Μαρίνα και τη σχέση της με τον πατέρα της, τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο: «Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. "Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου". «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα» σας το ορκίζομαι».

Κάποια άλλη φορά, πάλι μέσα από την εκπομπή της είχε πει το εξής αναφορικά με τις συνήθειες της μικρούλας: «Εμένα η Μαρίνα μού ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ. Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν. Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει».

Ακολουθούν κάποια διακριτικά πλάνα όπως τα έχει μοιραστεί η ίδια η Ελένη Μενεγάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Στο πλαίσιο των εορτασμών, ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram έκανε και ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη, ο 19χρονος Άγγελος Λάτσιος.

Ακολουθεί η ανάρτηση του 18χρονου για την αδερφή του

Μαρίνα ΠαντζοπούλουγενέθλιαΕλένη ΜενεγάκηΆγγελος Λάτσιοςφωτογραφίεςαδερφήειδήσεις τώρα