Lifestyle|30.03.2022 17:00

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν πολύ κακός άνθρωπος»

Newsroom

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Love it», η Βάσια Τριφύλλη ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη με αφορμή τη δίκη του.

«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα, η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για τον Πέτρο», είπε αναφορικά με τον συνάδερφό της ο οποίος είναι κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Σε άλλο σημαντικό σημείο της συνέντευξης, έθιξε ένα σοβαρό ζήτημα και μίλησε για μια προσωπική της εμπειρία και ειδικότερα για λεκτική κακοποίηση που έχει δεχθεί από τον Θύμιο Καρακατσάνη.

«Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι, εγώ είμαι αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα στο βίντεο παρακάτω

Το καλοκαίρι του 2021, η Βάσια Τριφύλλη είχε μιλήσει ξανά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Αν σου πω ότι νιώθω ασφαλής θα ήταν ψέμα. Γιατί εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Κι όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά είτε είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή… Και για τις γυναίκες.

Το θέμα είναι ότι η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πολύ καλά όταν βγήκαν όλες οι γυναίκες και μίλησαν. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλακώσαν και στα χαστούκια. Δεν είχε φόβο, εκείνος ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα τώρα. Εγώ δεν θα τον φοβόμουν… Αλλά εγώ είμαι άλλο είδος γυναίκας».

Βάσια Τριφύλληκακοποίησησυνέντευξηειδήσεις τώρα