Lifestyle|01.04.2022 12:10

«Γ@@@ ο Will Smith»: Όταν ο Chris Rock «έβαλε στη θέση του» δικό του θαυμαστή

Newsroom

Ο Κρις Ροκ (Chris Rock), «έβαλε στη θέση του» έναν θαυμαστή του που φώναξε «γ@@@ τον Γουίλ Σμιθ (Will Smith)» κατά τη διάρκεια του δεύτερου stand-up σόου του στη Βοστώνη την Πέμπτη (31/3), έπειτα από τα ‘Οσκαρ που έγραψαν ιστορία με το περιβόητο χαστούκι. Το κοινό στο Wilbur Theatre είχε «πολλή περισσότερη από το κανονικό ενέργεια», είπε ένα μέλος του προσωπικού του θεάτρου.

Σύμφωνα με τη New York Postand, η πώρωση του κοινού ήταν εμφανής από την αρχή της παράστασης του Ροκ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, όταν ο κωμικός ηθοποιός άκουσε τα υποτιμητικά λόγια για τον Γουίλ Σμιθ από τον θαυμαστή του, αντέδρασε άμεσα λέγοντάς του «όχι όχι όχι». «Ο Ροκ τού είπε πέντε ή έξι φορές τη λέξη “όχι” καθώς περπατούσε στη σκηνή», είπε γυναίκα θεατής που παρακολούθησε την παράσταση θέλοντας ωστόσο να διατηρήσει την ανωνυμία της. «Κατά κάποιο τρόπο το ξέκοψε.Δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό», είπε στη NY Post ένας άλλος θεατής της παράστασης.

Το βράδυ της Τετάρτης (30/3), στο πρώτο σόου του Ροκ μετά το «δράμα» των Όσκαρ, ο 57χρονος κωμικός είπε στο πλήθος ότι «επεξεργαζόταν ακόμα» το χαστούκι του Σμιθ και ότι θα μιλούσε για το περιστατικό «κάποια στιγμή». «Πρέπει να αφιερώσει λίγο χρόνο για να καταλάβει πραγματικά πώς θέλει να το αντιμετωπίσει», είπε ένα θεατής που παρακολούθησε την παράσταση.

Γουίλ Σμιθ: Η «ταραχώδης» σχέση του με τον Κρις Ροκ, πριν το χαστούκι στα Όσκαρ

Με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ (Will Smith) στον παρουσιαστή των φετινών Όσκαρ Κρις Ροκ (Chris Rock), να έχει γίνει από τα δημοφιλέστερα θέματα στο διαδίκτυο, λεπτομέρειες για τη σχέση των δύο έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ροκ αναφέρθηκε στη σύζυγο του Σμιθ.

Φέτος, ο Κρις Ροκ αναφέρθηκε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, με ένα άστοχο αστείο, λέγοντας «Τζάντα σε αγαπώ, περιμένω να δω το "G.I. Jane 2"». Τότε, ο Σμιθ «όρμησε» στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή των βραβείων στο πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι στην ταινία «G.I. Jane» η πρωταγωνίστρια Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της. Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ έχει επίσης ξυρισμένο κεφάλι, καθώς πάσχει από αλωπεκία, μια αυτοάνοση διαταραχή που προκαλεί τριχόπτωση.

Τα «αιχμηρά» αστεία του παρελθόντος

Ωστόσο, το παραπάνω δεν ήταν το πρώτο «κακό» αστείο του Κρις Ροκ για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, καθώς το 2016 ο Ροκ παρουσίαζε ξανά τα Όσκαρ και αστειευόμενος είχε πει ότι το ζευγάρι μποϊκοτάρει το #OscarsSoWhite, διαδικτυακό κίνημα που ξεκίνησε ως ένας τρόπος να αντιμετωπιστεί η έλλειψη πολυπολιτισμικότητας στα βραβεία Όσκαρ.

Ο Ροκ είχε δηλώσει ότι οι Σμιθ, καθώς και ο μαύρος σκηνοθέτης Σπάικ Λι είχαν «τρελαθεί» για το θέμα, καθώς δεν υπήρχαν μαύροι υποψήφιοι ηθοποιοί εκείνη τη χρονιά, όπως γράφει το CNN.

«Το να μποϊκοτάρει η Τζάντα τα Όσκαρ είναι σαν να μποϊκοτάρω εγώ τα εσώρουχα της Rihanna», είχε πει ο Rock κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου λόγου του, προσθέτοντας πως «δεν με κάλεσαν». Συνεχίζοντας είχε πει ότι αντιλαμβάνεται τον θυμό της Πίνκετ:

«Η Τζάντα είναι θυμωμένη που ο άντρας της, Γουίλ, που δεν προτάθηκε για το "Concussion"» είχε πει επίσης ο Ροκ, αναφερόμενος στην ποδοσφαιρική ταινία του 2015 στην οποία πρωταγωνίστησε ο Γουίλ Σμιθ. «Το καταλαβαίνω. Δεν είναι δίκαιο που ο Γουίλ ήταν τόσο καλός και δεν πήρε υποψηφιότητα. Δεν είναι επίσης δίκαιο ότι ο Γουίλ πληρώθηκε 20 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία "Wild Wild West"».

Λίγες μέρες μετά, η Πίνκετ Σμιθ είχε σχολιάσει τα αστεία, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους. «Κοιτάξτε, αυτό είναι μέρος της δουλειάς, πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να χειριστούμε, πολλά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο μας αυτή τη στιγμή. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Από πλευράς του, ο Σμιθ σε σχετική ερώτηση είχε απλά χαμογελάσει και έκανε το σήμα της ειρήνης.

Έπειτα, το 2018 ο Σμιθ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια αφιέρωση για τα γενέθλια της πρώην συζύγου του Σερί Ζαμπίνο, η οποία είναι η μητέρα του ενήλικου γιου του, Τρέι.

«Χρόνια πολλά, σ' αγαπώ» έγραφε στη λεζάντα, με τον Κρις Ροκ να σχολιάζει «Ουάου, έχεις μία σύζυγο που έχει κατανόηση», με την ίδια να απαντάει «μην μας μισείς». 

Σημειώνεται πως η σχέση του Σμιθ και του Ροκ «πηγαίνει πίσω» στη δεκαετία του 1990, όταν ο Ροκ είχε εμφανιστεί ως guest σταρ στην επιτυχημένη σειρά του Smith «The Fresh Prince of Bel-Air».

Το χαστούκι του σήμερα

Η πιο... ακραία στιγμή των φετινών Όσκαρ φαίνεται να ήταν -με διαφορά- αυτή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος αναφέρθηκε στη σύζυγο του πρώτου.

Ειδικότερα, ο Ροκ ως παρουσιαστής έκανε ένα άστοχο αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ (Jada Pinkett Smith), σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, λέγοντας ότι ανυπομονούσε για τη συνέχεια του «G.I. Jane» -ταινία όπου η Ντέμι Μουρ εμφανιζόταν επίσης με ξυρισμένο κεφάλι (σ.σ. η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ έχει απώλεια μαλλιών).

Τότε, ο Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του κοντά στη σκηνή, πλησίασε τον Ροκ και τον χαστούκισε.

Αφού κάθισε ξανά στη θέση του, ο Σμιθ τού φώναξε να «κρατήσει το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γ@μ@@@@ο στόμα σου». Όταν ο Ροκ διαμαρτυρήθηκε ότι επρόκειτο απλώς για ένα αστείο, ο Σμιθ επανέλαβε την ίδια ατάκα.

«Αυτή ήταν η καλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης», είπε ο Ροκ, πριν επιστρέψει αμήχανα στην παρουσίαση του καλύτερου ντοκιμαντέρ.

χαστούκιΓουίλ Σμιθειδήσεις τώραΌσκαρ 2022