Lifestyle|01.04.2022 14:30

Τα τρία τατουάζ της Ρούλας Πισπιρίγκου: Σοκάρει ο tattoo artist - Άφωνοι Σκορδά και Λιάγκας

Newsroom

Δύο εικοσιτετράωρα πέρασαν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα τη Δευτέρα (4/4), για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και συνεχώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όλες οι εκπομπές παρουσιάζουν λεπτομέρειες την υπόθεσης που ίσως έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Για παράδειγμα:

Το πρωί της Παρασκευής (1/4) στην εκπομπή, «Το Πρωινό», ο tattoo artist της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στους παρουσιαστές για τα τατουάζ που έκανε η ίδια και ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε αυτό που αφορούσε τη Τζωρτζίνα και απεικόνιζε ένα καρδιογράφημα που τελειώνει η ζωή. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, το τατουάζ ξεκίνησε το 2019 και ολοκληρώθηκε πριν το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού. Όπως είπε ο καλλιτέχνης, η μητέρα πήγε έτοιμο το σκίτσο με το καρδιογράφημα και ζήτησε να της το κάνει παρά το γεγονός ότι ήταν ακόμη εν ζωή το κοριτσάκι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αποκαλύψεις που έγιναν έκαναν τους συντελεστές της εκπομπής να σαστίσουν μη μπορώντας να πιστέψουν σε αυτά που άκουγαν.

Ο tattoo artist αποκάλυψε επίσης στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά πως το ζευγάρι δεν πήγαινε μαζί όταν ήθελε να κάνει κάποιο τατού. «Πρώτα ήρθε και με βρήκε ο Μάνος για να κάνουμε την προσωπογραφία της Μαλένας. Μου είχε πει ότι έχασε το παιδί του και ότι θέλει να του κάνει μία προσωπογραφία», είπε και συμπλήρωσε, «Ο Μάνος μπορώ να πω έδειχνε στεναχωρημένος σε αντίθεση με τη Ρούλα που δεν το είδα σε τόσο μεγάλο βαθμό».

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή 

τατουάζΡούλα ΠισπιρίγκουΠάτραΠρωινόΦαίη ΣκορδάΓιώργος Λιάγκαςπαιδιάειδήσεις τώραθάνατος