Lifestyle|03.04.2022 10:20

X-Factor: Το μήνυμα της 29χρονης διεμφυλικής Ναταλίας που επέλεξε λαϊκό τραγούδι

Newsroom

Εδώ και δύο εβδομάδες το «Χ-Factor» που εκπέμπει μέσω του MEGA «προσγειώθηκε» για να αναδείξει το επόμενο ταλέντο που θέλει να κάνει καριέρα στη μουσική. Το γεγονός πως πρόκειται για το μακροβιότερο μουσικό talent show, το οποίο έχει πιστό κοινό σε όποιο κανάλι κι αν βρίσκεται, έχει πάντα κάτι να «πει» για εκείνους που το παρακολουθούν με ενδιαφέρον. Έτσι έγινε και το βράδυ του Σαββάτου (2/4) με μία 29χρονη διαγωνιζόμενη που καθήλωσε το κοινό, όχι απλώς με τη δυναμική ερμηνεία της, αλλά και κυρίως με το σημαντικότατο κοινωνικό μήνυμα που πέρασε.

Ο λόγος για τη Ναταλία Ρωμανού, μία εντυπωσιακή διεμφυλική γυναίκα που μεταξύ άλλων, δήλωσε πως το μουσικό talent show έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα στην Ελλάδα ενάντια στους διαχωρισμούς. Έτσι, με την με την audition της στο «X Factor» είπε πως είναι η πρώτη λαϊκή τραγουδίστρια που λαμβάνει συμμετοχή σε ένα μουσικό πρότζεκτ επιλέγοντας τέτοιο ρεπορτόριο και πρόσθεσε: «Ήρθε ο καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βγούμε όλοι στην επιφάνεια και να μην είμαστε στο περιθώριο. Η κοινωνία μας είναι ακόμα με παρωπίδες. Ήρθα για να δείξω ότι μπορώ, όχι μόνο εγώ, αλλά και όλα τα παιδιά που έχουν τη στάμπα. Ανήκουμε σ’ αυτή την κοινωνία!».

Για την ιστορία της μίλησε με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση

«Γεννήθηκα αγόρι, ήταν ένα λάθος, ήθελα να μοιάζω στη μαμά μου και ήθελα πάντα να είναι πολύ όμορφη. Πρέπει να μην είμαστε στο περιθώριο και να βγούμε μπροστά», είπε η Ναταλία στο intro πριν ανέβει στη σκηνή προσθέτοντας πως η μητέρα της με το που είδε τη φυλομετάβασή την αποδέχτηκε πλήρως.

Όσο για το τραγούδι που επέλεξε; Το τραγούδι «Κλείστε τις πόρτες» της Χριστίνας Μαραγκόζη

Μετά την ερμηνεία, του τραγουδιού της, άκουσε την κριτική των Στέλιου Ρόκκου, Μιχάλη Κουινέλη, Mαρίζας Ρίζου και Χρήστου Μάστορα. Για την πρόκρισή της όλα κρίθηκαν στη ψήφο του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος ψήφισε τελικά «ναι». «Δεν εχεις να αποδείξεις τίποτα, πρέπει να πεις το τραγούδι βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων σου. Αυτό που έκανες θέλει πολλά guts. Οπότε θα ήθελα να σε ξανακούσω», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί το βίντεο 

ειδήσεις τώρατρανσέξουαλX Factorπαίκτρια