Lifestyle|07.02.2019 10:19

Τα ζώδια της Πέμπτης (7/2)

Newsroom

Κριός

∆ηµιουργείς στο µυαλό σου την ιδανική ηµέρα παρά ασχολείσαι µε την υπάρχουσα. Η Σελήνη στους Ιχθύς και η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα σού προκαλούν την ανάγκη να ξεφύγεις από σκέψεις που σε αγχώνουν. Οι αποδράσεις του µυαλού σε κάνουν αρκετά αφηρηµένο/η, πρόσεχε!

Ταύρος

Ασχολήσου µε συλλογικές δραστηριότητες και επαφές µε φίλους καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς σού λέει πως περνάς καλύτερα µε παρέα. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα ευνοεί εξαπατήσεις και µεγάλα λόγια που φέρνουν απογοήτευση. Παρέµεινε γειωµένος/η και µην ακούς ό,τι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Δίδυµοι

Οι επαγγελµατικές επιδιώξεις σού αποσπούν αποκλειστικά την προσοχή καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα σε κάνει να υπερεκτιµήσεις τις δυνατότητές σου και να υποτιµήσεις κάποιες σηµαντικές επαγγελµατικές καταστάσεις. Απόφυγε τα ξεκινήµατα.

Καρκίνος

Ασχολήσου µε ό,τι σου αρέσει και άφησε πίσω υποχρεώσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύς και η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα τροφοδοτούν τη φαντασία σου φτιάχνοντας στο µυαλό ιδανικά σενάρια σε ωραία µέρη µε ωραίους ανθρώπους! Επικαλέσου τη λογική σου καθώς ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση σου.

Λέων

Τα συναισθήµατά σου κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον υπερθετικό βαθµό. Η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει κρυφές σκέψεις και συναισθήµατα. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα υπερτονίζει τη φαντασία σου, πρόσεχε. Απόφυγε οικονοµικές και αισθηµατικές επενδύσεις, αφού µε τη θολή σου κρίση δεν αποφασίζεις σωστά.

Παρθένος

Η προσοχή σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για κάτι άλλο. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα σηµαίνει ότι είναι πιθανόν να επενδύσεις σε ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελµατικό επίπεδο που θα αποδειχθούν «άνθρακας».

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει αντιµέτωπο/η µε θέµατα ρουτίνας και εργασιακές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δείχνει πως και οι πιο απλές δουλειές είναι δύσκολες σήµερα εξαιτίας της αφηρηµάδας σου. Συγκεντρώσου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εργασιακές υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς βοηθά πολύ τη διάθεσή σου. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή να µην παρασυρθείς σε υπερβολές ακόµα και στη διασκέδασή σου. Αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις να ασχοληθείς, να είσαι πολύ προσεκτικός/ή καθώς ίσως να είσαι αφηρηµένος/η και αυτό δεν βοηθά καθόλου.

Τοξότης

Είσαι αφηρηµένος/η και δεν επικεντρώνεσαι σε πρακτικές δουλειές και σε ό,τι απαιτεί προσήλωση. Η Σελήνη στους Ιχθύς και η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δείχνει πως καλό είναι να αναζητήσεις χρόνο να ξεκουραστείς. Η κούραση σε κάνει αδιάφορο/η σε ζητήµατα σπιτιού και δικών σου ανθρώπων και αυτό εγείρει αντιδράσεις.

Αιγόκερως

Αναζητάς παρέα ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρό σου καθώς η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων εξαίρει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δείχνει πως από το στενό περιβάλλον παίρνεις πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα. Επιβεβαίωσε οτιδήποτε περίεργο ακούς.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς υπενθυµίζει οικονοµικές εκκρεµότητες και διευθετήσεις, ελαττώνοντας την ανησυχία σου για ό,τι σχετίζεται µε το ταµείο σου. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δηµιουργεί τις «ιδανικές συνθήκες» για λάθη, γι’ αυτό πρόσεχε και µην κάνεις υπεραισιόδοξες κινήσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα µε τις νέες συµφωνίες.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί συναισθηµατική υπερχείλιση, η οποία θα είναι Νο 1 λόγος για να έρθεις σε αντιπαράθεση µε τους γύρω σου. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα φέρνει δίπλα σου ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς, γι’ αυτό κράτα µικρό καλάθι, ιδιαίτερα αν ακούσεις κολακείες και φιλοφρονήσεις από εκείνους. 

ωροσκόπιοζώδια