Lifestyle|03.04.2022 21:57

Κακά Κορίτσια: Μιλούν για το bullying που δέχτηκαν για τα κιλά τους και τη Ρούλα Κορομηλά

Newsroom

Τα Κακά Κορίτσια αποκαλύπτουν πως έχουν δεχθεί bullying για τα κιλά τους και αναφέρθηκαν και σε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Όσα είπαν σε συνέντευξή τους στο OPEN.

Για τα χρηματικά ποσά εκείνης της δεκαετίας, που πολλές φορές ακούγεται πως ήταν «υπέρογκα», οι ίδιες σχολίασαν πως «τα ποσά που παίρναμε εκεί την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά, αλλά και να ήμασταν ήταν πάντα δια του τρία».

Μάλιστα, αποκάλυψαν ότι έχουν δεχθεί bullying αναφορικά με τα κιλά τους: «Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι "τα Κακά Κορίτσια πάχυναν". Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα την Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου, γιατί λέει "αχ κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαΐ σας". Ήταν πολύ σκληρό το bullying το ’90 με τα κιλά».

«Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια, δηλαδή πλέον δεν είμαστε στο προσκήνιο», ανέφεραν σε άλλο σημείο τα Κακά Κορίτσια, μιλώντας για το πώς τους αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος.

Στο τέλος της συνέντευξής τους ανέφεραν και ότι τις είχαν πλησιάσει για γυμνή φωτογράφιση και είχαν πει «όχι». Για παράδειγμα, ανέφεραν ότι το Playboy τους είχε προσφέρει περίπου δύο εκατομμύρια.

Ρούλα Κορομηλάειδήσεις τώρακιλάσώμαbullying