Lifestyle|04.04.2022 10:45

Grammys 2022: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν περισσότερο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Chrissy Teigen- John Legend/ΕPA
Billie Eilish/EPA
John 5 -Rita Lowery/EPA
Tayla Parx/EPA
Megan Thee Stallion/EPA
Jazmine Sullivan/EPA
SZA/EPA
Jon Batiste/EPA
Saweetie/EPA
Kourtney Kardashian -Travis Barker/EPA
Justin και Hailey Bieber/EPA
Olivia Rodrigo/EPA
Lil Nas X και Jack Harlow/EPA
Lady Gaga/ΕPA
Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES
Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES
Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Τα πολυαναμενόμενα Grammys 2022 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (3/4) και σε αντίθεση με τα Όσκαρ 2022, θα μπορούσαμε να πούμε πως σχολιάστηκαν για πιο σωστούς λόγους. Μετά την αναβολή που πήραν τα 64α βραβεία λόγω της παράλλαξης «Όμικρον» της COVID-19, η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής βιομηχανίας «προσγειώθηκε» στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας.

Με μεγάλους νικητές τους Τζον Μπατίστ και Ολίβια Ροντρίγκο, μια ομιλία Ζελένσκι πρώτο θέμα σε όλα τα site, και «ηχηρές» δηλώσεις αλλά και σιωπές από τους υποψηφίους, τα βλέμματα -ως είθισται- τράβηξαν και οι ενδυματολογικές επιλογές των πασίγνωστων σταρ που ετοίμαζαν εδώ και μήνες τις statement εμφανίσεις τους για την εν λόγω τελετή.

Luxury brands, ασφαλείς αλλά και κιτς επιλογές, τα πάντα είχε το κόκκινο χαλί. Όσο για τους οίκους που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης οι stars; Ενδεικτικά: H Lady Gaga εμφανίστηκε με Armani Prive, η Dua Lipa με Versace, η Hailey Bieber με Balenciaga, η Bilie Eilish με Rick Owens, η Olivia Rodrigo με Vivienne Westwood, ο Lil Nas X με Balmain, ο Lenny Kravitz με Natalia Fedner, ο Jared Leto με Gucci, η Megan Thee Stallion με Roberto Cavalli, η Chrissy Teigen με Nicole + Felicia, η Saweetie με Valentino. 

Ακολουθούν οι εμφανίσεις που σχολιάστηκαν περισσότερο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκίνησε ο Ζελένσκι με την ομιλία του στα Grammy 2022 - «Πείτε την αλήθεια για τον πόλεμο»

Στην 64η τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2022  εμφανίστηκε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, συγκινώντας τους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, όπου ο πόλεμος συνεχίζεται για περίπου πέντε εβδομάδες, προχώρησε σε μια ομιλία για όσα βιώνει η χώρα του και οι πολίτες της, ζητώντας από όσους τον παρακολουθούσαν να στηρίξουν τη χώρα του με όποιο τρόπο μπορούν. 

"Ο πόλεμος. Τι πιο αντίθετο από τη μουσική. Η σιωπή των κατεστραμμένων πόλεων και των σκοτωμένων ανθρώπων. Τα παιδιά μας ζωγράφιζαν πυραύλους, όχι αστέρια. Πάνω από 400 παιδιά έχουν τραυματιστεί και 153 παιδιά πέθαναν. Και δε θα τα δούμε ποτέ να ζωγραφίζουν", ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του.

"Ο πόλεμος δεν μας αφήνει να επιλέξουμε ποιος θα επιβιώσει και ποιος θα μείνει στην αιώνια σιωπή. Οι μουσικοί μας φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα αντί για σμόκιν. Τραγουδούν για τους τραυματίες στα νοσοκομεία, ακόμη και για αυτούς που δεν μπορούν να τους ακούσουν. Αλλά η μουσική ακούγεται ανεξαρτήτως συνθηκών", επεσήμανε ο Ουκρανός πρόεδρος.

"Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία μας να ζούμε, να αγαπάμε, να μας ακούν. Στη γη μας μαχόμαστε τη Ρωσία η οποία με τις βόμβες της προκαλεί μια φρικτή σιωπή. Μια σιωπή θανάτου", πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος Ζελένσκι ανέφερε πως οι πολίτες της χώρες του είναι ήδη θρύλοι, αλλά το όνειρό του είναι να είναι ζωντανοί και ελεύθεροι: "Ελεύθεροι όπως εσύ στη σκηνή των Grammmy”.

"Γεμίστε τη σιωπή με τη μουσική σας. Γεμίστε τη σήμερα για να πείτε την ιστορία μας", τόνισε ο Ζελένσκι και κάλεσε όλο τον κόσμο που τον άκουγε να μεταφέρει την αλήθεια εκεί έξω.

"Πείτε την αλήθεια για τον πόλεμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην τηλεόραση. Στηρίξτε μας με όποιο τρόπο μπορείτε. Οποιονδήποτε, αλλά όχι με τη σιωπή. Και μετά θα έρθει η ειρήνη", κατέληξε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Μετά την ομιλία του, στη σκηνή ανέβηκε ο Τζον Λέτζεντ μαζί με τους Ουκρανούς καλλιτέχνες Μίκα Νιούτον και Λιούμπα Γιακιμτσούκτ και τραγούδησαν το "Free".

Κόρτνεϊ ΚαρντάσιανΑπρίλιος2022κόκκινο χαλίΤζάστιν ΜπίμπερGrammyΧέιλι Μπίμπερ