Lifestyle|04.04.2022 16:30

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Με ξανθό μαλλί και «καυτό» μπικίνι

Newsroom

Σε μία τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της προέβη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία το πρωί της Δευτέρας «συστήθηκε» στους followers της ως ξανθιά. Και όχι απλώς ξανθιά αλλά #bananablonde ξανθιά. Με το νέο της hair look απέδειξε για ακόμα μία φορά πως, ναι, ζει επικίνδυνα, αφού έτσι ρίσκαρε να χάσει φανατικούς θαυμαστές της μεσογειακής ομορφιάς της.

Το γνωστό μοντέλο, εγκαινίασε την αλλαγή στα μαλλιά της ποζάροντας με καυτό μπικίνι και γεμάτα αυτοπεποίθηση vibes σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram της και που η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα δίχασε. Αν και εισέπραξε αρκετά θετικά σχόλια, πολλοί ήταν εκείνοι που απογοητεύτηκαν που άλλαξε το μελαχρινό signature look της.

Σαφέστατα, ένα έμπειρο μάτι, καταλαβαίνει πως πρόκειται για περούκα και πως αποτελεί concept φωτογράφισης σε project που πρόκειται να τη δούμε. Κατά πάσα πιθανότητα, ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το hair look είναι ο καλός της φίλος και πολύ επιτυχημένος Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος κάνει καριέρα στην Αμερική. Εκεί, όπου βρέθηκε και το μοντέλο όλο αυτό το διάστημα, όπως είδαμε και σε σχετικές αναρτήσεις στο δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθεί η ανάρτησή της 

 


Greece's Next Top Model: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πέμπτου κύκλου με μία μεγάλη ανατροπή

Αν υπήρχαν αμφιβολίες για το μέλλον του GNTM, αυτές διαλύθηκαν πριν από λίγες ώρες καθώς το τρέιλερ του πέμπτου κύκλου κυκλοφόρησε και μάλιστα με μία μεγάλη ανατροπή.

Στο νέο κύκλο, όπως είδαμε και στο σχετικό λίγων δευτερολέπτων βίντεο, το concept είναι “girl power” αφού μετά από δυο χρόνια, στον διαγωνισμό μόδας θα συμμετέχουν ξανά μόνο κορίτσια, όπως δηλαδή τις πρώτες δύο σεζόν.
«Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τέσσερις σεζόν, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star, εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος» λέει στη σύντομη ανακοίνωση ο σταθμός χωρίς να επικοινωνήσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα βασικά μέλη της ομάδας, και με το αν θα υπάρχουν ανακατατάξεις ή επιστροφές παλιότερων κριτών.

Στο Instagram, ο επίσημος λογαριασμός του καναλιού καλεί τις κοπέλες να λάβουν συμμετοχή με την εξής λεζάντα: «GNTM 5: ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ. είναι γεγονός και το επίσημο τρέιλερ, μόλις κυκλοφόρησε. Σε αυτή τη σεζόν θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια, αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όρια και τις φοβίες τους, για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους: να γίνουν το επόμενο GNTM!».

 

Δεν ξέρουμε το λόγο που η απόφαση του καναλιού δεν περιλαμβάνει στο νέο κύκλο αγόρια, πάντως πολλοί ήταν εκείνοι που απογοητεύτηκαν καθώς το εν λόγω ριάλιτι δεν είναι μόνο «κλειδί» για μια θέση στο modeling αλλά και χρυσορυχείο για followers στο Instagram.

Πλατινέ μαλλίμπικίνιαλλαγήμαλλιάΗλιάνα Παπαγεωργίου