Lifestyle|05.04.2022 11:06

Σίσσυ Ζουρνατζή: Πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της

Newsroom

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε 29χρονος στη Θεσσαλονίκη, για τον ξυλοδαρμό της influencer Σίσσυς Ζουρνατζή, με την οποία διατηρούσε σχέση το 2018. Κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η κοπέλα κατέθεσε στο δικαστήριο, περιγράφοντας τον ξυλοδαρμό που υπέστη τον Δεκέμβριο του 2018 ενώ επισήμανε ότι μετέβη σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κατάγματα στα πλευρά. Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και τερμάτισε τη σχέση της με τον κατηγορούμενο.

Μάλιστα, όταν η Σίσσυ Ζουρνατζή είχε δημοσιοποιήσει τι συνέβη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος τής απάντησε δημόσια λέγοντας ότι όσα είπε είναι ψέματα, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Και στην απολογία του, ο 29χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύντροφός του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκανε η ίδια στο γυμναστήριο. Ο ισχυρισμός του, ωστόσο, δεν κρίθηκε πειστικός και έτσι καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία που είχε κάνει η Σίσσυ Ζουρνατζή

Το 2019, η Σίσσυ Ζουρνατζή είχε προχωρήσει σε μία αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Εκεί ανέφερε ότι χώρισε με τον σύντροφό της και τον κατηγόρησε για κακοποίηση

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να "θαύμαζαν" αυτή τη σχέση! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα» έγραφε, μεταξύ άλλων και πρόσθετε πως «ποια το αξίζει αυτό, καμία».

 

επίθεσηΘεσσαλονίκηξυλοδαρμόςενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώρα