Lifestyle|05.04.2022 13:30

Kim Kardashian: Ποζάρει δίπλα σε κορυφαία μοντέλα με εσώρουχα από το luxury brand της

Newsroom

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) επανένωσε τέσσερις από τους πιο διάσημους αγγέλους της Victoria's Secret για λογαριασμό την νέας καμπάνιας για το luxury brand της, SKIMS.

Τη Δευτέρα (4/4), η SKIMS ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας της σειράς, «Icon», με τα πρώην αγγελάκια Heidi Klum, Tyra Banks, Candice Swanepoel και Alessandra Ambrosio να ποζάρουν για λογαριασμό της επίσημης φωτογράφισης. «Σας παρουσιάζουμε την Tyra, τη Heidi, την Alessandra και την Candice στην πρώτη κοινή τους καμπάνια», έγραψε η SKIMS στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της τετράδας που κοινοποιήθηκε στο Instagram.«Φορώντας τη συλλογή μας με την υπογραφή Fits Everybody, δεν γίνεται να υπάρξει κάτι πιο iconic από αυτό», ήταν η λεζάντα σε κάποια από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν.

H νέα σειρά SKIMS περιλαμβάνει εσώρουχα και κορμάκια και έχει σχεδιαστεί για κάθε σωματότυπο. Η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα, μίλησε στο People για την καμπάνια και εξήγησε το λόγο που ήθελε να συνεργαστεί με τα εν λόγω μοντέλα: «Κάθε γυναίκα είναι είδωλο. Βλέπω τέτοια είδωλα γύρω μου: τις κόρες, τη μαμά και τις αδερφές μου. Οι γυναίκες με τις οποίες δουλεύω κάθε μέρα είναι εμβληματικές, όπως και οι γυναίκες με τις οποίες συνεργάστηκα για αυτήν την καμπάνια - την Tyra, τη Heidi, την Alessandra και την Candice. Η λίστα συνεχίζεται!».

Και τα τέσσερα μοντέλα μοιράστηκαν φωτογραφίες στο Instagram για να γιορτάσουν την καμπάνια SKIMS και ανάμεσα σε δηλώσεις που έκαναν στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Ambrosio είπε στο People ότι ήταν «υπέροχο» να επανενωθούν για τη φωτογράφιση. «Όλοι κάνουμε τα δικά μας πράγματα, οπότε ήταν υπέροχο να είμαστε και πάλι μαζί και να συζητήσουμε όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή μας. Μιλήσαμε, γελάσαμε πολύ, αλλά επειδή όλες έχουμε παιδιά, έπρεπε γρήγορα να επιστρέψουμε σπίτι, οπότε δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για περισσότερη παρέα».

Ακολουθούν φωτογραφίες όπως αναρτήθηκαν στα social media

 

 

 

 

 

 

 

 

μοντέλαKim KardashianΚιμ Καρντάσιανειδήσεις τώραΤάιρα ΜπανκςΧάιντι Κλουμεσώρουχα