Lifestyle|06.04.2022 09:45

Κόρντεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ: Γάμος στο Λας Βέγκας «σερί» μετά τα Grammys 2022

Newsroom

Η Κόρντεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) και ο Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker) πέρασαν τη σχέση τους στο επόμενο level καθώς την επισημοποίησαν με γάμο. Αφού εμφανίστηκαν χέρι-χέρι στα Grammys 2022 στο Λας Βέγκας, ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί, το ζευγάρι συνέχισε τη βραδιά του στο παρεκκλήσι One Love Wedding Chapel. Η ιδιωτική τελετή, που κράτησε 30 λεπτά, έγινε στη 1:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/4) με το ζεύγος να πηγαίνει στο γάμο με τα ίδια ρούχα που φορούσαν στην τελετή απονομής. 

 

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν η 42χρονη τηλεπερσόνα και ο 46χρονος ντράμερ των Blink-182 έλαβαν άδεια γάμου και συνεπώς η τελετή είναι νόμιμη. Το TMZ ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση και στο δημοσίευμά του αναφέρει ότι οι νεόνυμφοι ήθελαν να κρατήσουν την ξεχωριστή αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι απαγόρευσαν τη λήψη φωτογραφιών. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, είχαν μαζί τους τον δικό τους φωτογράφο, αλλά και προσωπικό ασφαλείας.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως ο ιδιοκτήτης του χώρου ήταν εκείνος που εκτέλεσε χρέη μάρτυρα στη «μυστική τελετή». Τους ερωτευμένους πάντρεψε ένας «μίμος του Έλβις Πρίσλεϊ», καθώς οι δυο τους ήθελαν να βάλουν τη δική τους «ροκ» πινελιά στον γάμο τους. «Ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους με τις ευλογίες του "βασιλιά του rock n roll" ή έστω κάποιου που του μοιάζει», ανέφερε πηγή στο ΤΜΖ.

 

Για τους θαυμαστές του ζευγαριού, που θα ήθελαν να δουν φωτογραφίες από το «μυστήριο», η ίδια πηγή επιβεβαιώνει πως σίγουρα η Κόρτνεϊ και ο Τράβις δεν θα περιοριστούν σε μία μόνο εκδήλωση για να γιορτάσουν την «ένωσή» τους. Όπως δήλωσε, θα υπάρξουν κι άλλες «εορταστικές εκδηλώσεις» μετά από αυτόν τον γάμο.

 

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2021 και η πρόταση γάμου έγινε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους με ένα  ένα τεράστιο οβάλ σχήματος διαμαντένιο δαχτυλίδι Lorraine Schwartz. Ο αρραβώνας έγινε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, στο ξενοδοχείο Rosewood Miramar Beach, το οποίο αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα» σημεία του ζευγαριού.

 

Θυμίζουμε ότι η μεγαλύτερη κόρη της πασίγνωστης οικογένειας διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Σκοτ Ντίσικ, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, τον Μέισον, την Πενέλοπε και τον Ρέιν. Ο μουσικός από την άλλη, έχει κάνει ακόμα δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τη Μελίσα Κένεντι και κράτησε για εννέα μήνες. Στη συνέχεια, ο ντράμερ παντρεύτηκε τη Σάνα Μόουκλερ το 2004 και έζησαν μαζί για τέσσερα χρόνια. Μαζί, απέκτησαν δύο παιδιά, την Αλαμπάμα και τον Λάντον.

Κόρτνεϊ Καρντάσιανειδήσεις τώραΛας Βέγκαςγάμος