Lifestyle|07.02.2019 15:25

Eurovision 2019: Συνέντευξη τύπου της Τάμτα - Τι είπε για τη Φουρέιρα (pics)

Αλέξης Μίχας

Συνέντευξη τύπου έδωσε η Τάμτα στην Κυπριακή πρεσβεία, καθώς ως γνωστόν η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης στην φετινή Eurovision. «Πολύ χαρούμενη και πολύ υπερήφανη» δήλωσε στους δημοσιογράφους η Tάμτα για την απευθείας ανάθεση της εκπροσώπησης μέσω του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου. (ΡΙΚ).

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, το «Replay» θα είναι ένα πολύ σύγχρονο ποπ κομμάτι. Όσον αφορά στη σκηνική της παρουσία αποκάλυψε ελάχιστα πράγματα λέγοντας ωστόσο πως θα αξιοποιηθεί η δυνατότητα της παρουσίας και των έξι ατόμων στη σκηνή που επιτρέπει η διοργανώτρια του μουσικού θεσμού ΕΒU χωρίς βέβαια να διευκρινίζει αν θα είναι χορευτές ή φωνητικό support.

«Είναι άδικο να γίνεται αυτό, δεν υπάρχει καμία σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα» επισήμανε η Τάμτα σε σχετική ερώτηση που της έγινε ενώ όσον αφορά αν περιμένει δωδεκάρι από τη χώρα καταγωγής της, την Γεωργία, επισήμανε πως αν αυτό συμβεί θα το δεχθεί με μεγάλη χαρά.

Μάλιστα όπως είπε στην πατρίδα της η φετινή εκπροσώπηση στην Eurovision θα γίνει μέσω talent show και είναι πολύ περήφανη που παιδιά που είχε ως coach στο Γεωργιανό X – Factor συμμετέχουν στο talent show.

Όσον αφορά στο βίντεοκλιπ, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες στην Αθήνα σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου. Το κλιπ θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 5 Μαρτίου. Το πρόμο του τραγουδιού δεν θα εστιάσει σε περιοδεία, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

T
T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

 

Eurovision 2019ΤάμταEurovisionΕλένη Φουρέιρα