Lifestyle|08.04.2022 16:13

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έχω Insomnia από παιδί, κοιμάμαι σπάνια»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ύπνο της. «Έχω Insomnia από παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ και κοιμάμαι πάρα πολύ σπάνια. Ακόμα και όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά που ακούω τα πάντα» δήλωσε, αρχικά, η τραγουδοποιός. 

Παράλληλα, ανέφερε πως, όταν βλέπει κάποιο όνειρο, τότε μόνο αντιλαμβάνεται ότι κοιμάται. «Όταν ονειρεύομαι, το καταλαβαίνω ό,τι τώρα ονειρεύομαι κι είμαι στο κρεβάτι μου και κοιμάμαι. Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Περνάω μία ολόκληρη μέρα και δε νιώθω την ανάγκη να κοιμηθώ». 

Κλείνοντας, η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί και εξήγησε πως το επίθετο που φέρει δεν την τρομάζει. «Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε τάλεντ σόου ή χορού ή μεταμφιέσεων, αλλά αρνήθηκα. Είχα φοβία να είμαι πάνω στη σκηνή και να τραγουδάω. Πάθαινα κρίση άγχους. Ξεχνάω τους στίχους ακόμα και των δικών μου τραγουδιών».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Half Note με jazz διάθεση

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο Half Note με jazz διάθεση για τρεις ξεχωριστές παραστάσεις από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Απριλίου. Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός θα ξεδιπλώσει μία ακόμη καλλιτεχνική της πτυχή και θα μοιραστεί κάτι που δεν έχει παρουσιάσει ξανά στο κοινό της Αθήνας.

Στον ιστορικό χώρο του Half Note με ιδιαίτερο concept και με τη συνοδεία του εξαιρετικού κουαρτέτου από τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο στα τύμπανα, τον Μηνά Λιάκο στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Στέλιο Προβή στο μπάσο και τον Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, η Παυλίνα θα ταξιδέψει το κοινο, με τις ερμηνείες και την ενέργεια της, σε τραγούδια που έχουν νικήσει το χρόνο. Από την Αρλέτα και τον Ορφέα Περίδη στη Χαρούλα Αλέξιου και από τη Fiona Apple και τους Jefferson Airplane έως τη Nina Simone.

Half Note Jazz ClubΠαυλίνα Βουλγαράκηύπνοςόνειρο