Lifestyle|08.04.2022 16:42

Μάνος Δασκαλάκης: 3 μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας, είχε δηλώσει συμμετοχή στο House of Fame

Newsroom

Πριν από μερικές ημέρες, είχε γίνει γνωστό πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του «X Factor». Το πρωί της Παρασκεύής, ωστόσο, η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως είχε δηλώσει συμμετοχή και στο «House of Fame».

«Κάνοντας ρεπορτάζ, ανακαλύψαμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε δηλώσει συμμετοχή για να περάσει από οντισιόν μόνο στο X Factor, αλλά και από το House of Fame. Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας, αποφάσισε ότι θέλει να πάει να βρει την τύχη του στη μουσική και συγκεκριμένα στο τραγούδι. Τότε ήταν ανοιχτές οι αιτήσεις για το House of Fame» ανέφερε, αρχικά, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όχι μόνο έκανε την αίτηση, αλλά αναζήτησε και στο πρόσωπο γνωστού τραγουδιστή της Πάτρας βοήθεια για να μπορέσει να τον προετοιμάσει ώστε να πει ένα συγκεκριμένο τραγούδι και να περάσει στην οντισιόν».

Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί της Ρούλας κι ας πάω φυλακή μετά»

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση της Πάτρας, με τον κόσμο να περιμένει την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη προκειμένου να δει τι νέο θ' αποκαλύψει. Μάλιστα, ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (8/4). 

Ο πατέρας των τριών παιδιών δίνει απαντήσεις για όλα… Βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του, επιτίθεται στους ιατροδικαστές και φέρνει στο φως άγνωστα παρασκήνια. Η διαδρομή της κεταμίνης και το μπλέξιμο με το χώρο εργασίας του. Η πορεία των ερευνών και τα ευρήματα. H σπιτονοικοκυρά, το πληρεξούσιο και τα ακίνητα. Τι λέει η νοσηλεύτρια που έγραψε στη γάζα το μήνυμα-«φωτιά». 

Πάτραειδήσεις τώραΜάνος ΔασκαλάκηςX FactorHouse of Fame