Lifestyle|08.04.2022 23:29

Μάρκος Σεφερλής: Η πρώτη απάντηση μετά την κατακραυγή - «Στόχος τους να σταματήσω να υπάρχω»

Newsroom

Την πρώτη του τοποθέτηση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής μετά την σφοδρή κατακραυγή που δέχτηκε για «σεξιστικές αναφορές» και «προσβλητικό χιούμορ» στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «Super Mammy», που προβλήθηκε στον Ant1, την περασμένη Κυριακή.

Ο Μάρκος Σεφερλής με βίντεο στο Instagram αναφέρθηκε προσωπικά στην Έλενα Ακρίτα κατηγορώντας την για «ψευδείς χαρακτηρισμούς» και υποστήριξε ότι στόχος των επιθέσεων που δέχεται είναι να σταματήσει αν υπάρχει.

 

Η τοποθέτηση στο Instagram

«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής Δικαιοσύνης καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου» ανέφερε αρχικά στο βίντεο.

Στην συνέχεια, τόνισε «στόχος των επιθέσεων αυτών είναι να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί».

«Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο» είπε ο Μάρκος Σεφερλής και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει ενώ ανέφερε ότι είναι πάντα κοντά στους ευπαθείς ομάδες.

Στο τέλος του μηνύματος του, ο Μάρκος Σεφερλής παρότρυνε τον κόσμο, την Κυριακή το βράδυ να παρακολουθήσει όποιο πρόγραμμα θέλει.

ειδήσεις τώραΜάρκος ΣεφερλήςΈλενα ΑκρίταANT1