Lifestyle|09.04.2022 16:23

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν με φοβίζει ο θάνατος – Έφτασα πολύ κοντά δύο φορές»

Newsroom

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος αναφέρθηκε στα δύο πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα και εξομολογήθηκε ότι δε φοβάται τον θάνατο.

«Δύο φορές γλίτωσα από βέβαιο θάνατο. Η μία ήταν στην εθνική όπου, χωρίς να καταλάβω πως και γιατί, τούμπαρε τρεις φορές το αμάξι και βγήκα χωρίς αμυχή και η άλλη ήταν σε περιοδεία με το Εθνικό Θέατρο, όπου ήμουν στο αυτοκίνητο με άλλους τρεις συναδέλφους και από θαύμα δεν πέσαμε σε μία μεγάλη χαράδρα. Ήταν 17 Ιουλίου, ανήμερα της Αγίας Μαρίνας», ανέφερε.

Το μόνο δεδομένο, από τη στιγμή που γεννιόμαστε, είναι ο θάνατος – Δεν με φοβίζει

Ο ηθοποιός εξήγησε, ακόμη, εξήγησε πώς βλέπει τον θάνατο. «Η ζωή είναι δώρο και σαν δώρο τη χαίρομαι και την απολαμβάνω όσο καλύτερα μπορώ. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε το μόνο σίγουρο και το μόνο δεδομένο είναι ο θάνατος. Ως εκ τούτου, ως ρεαλιστής ξέρω ότι θα έρθει κι εύχομαι να αργήσει. Όμως, αν τύχει για κάποιον λόγο να επέλθει το μοιραίο, δεν με φοβίζει. Το μόνο που με φοβίζει και με τρομάζει είναι να μου συμβεί κάτι άσχημο που θα με καθηλώσει σε ένα κρεβάτι να πονώ και να υποφέρω, με τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει βελτίωση. Με μια λέξη, με φοβίζει η ανημποριά», ανέφερε.

τροχαία ατυχήματαηθοποιόςειδήσεις τώρα