Lifestyle|11.04.2022 09:45

Ρεγγίνα Μακέδου: Η λευχαιμία έκανε υποτροπή - Η γενναία ανάρτηση της πρώην παίκτριας του DWTS

Newsroom

Με μία αισιόδοξη ανάρτηση η οποία πέρασε πολλά σημαντικά μηνύματα, η Ρεγγίνα Μακέδου γνωστοποίησε πως η μάχη της με τη λευχαιμία συνεχίζεται καθώς έκανε υποτροπή. Η γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό «Dancing With The Stars», αντιμετωπίζει με γενναιότητα την ασθένειά της ενώ προτρέπει τους ανθρώπους να γίνουν δότες μυελού των οστών.

«Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! Ναι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!! Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον. Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά γενναία χορεύτρια, Ρεγγίνα Μακέδου.

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με τη λευχαιμία: «Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη»

Ήταν τον Νοέμβριο του 2021, όταν η εντυπωσιακή κοπέλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «OPEN Weekend» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο αλλά και πώς το διαχειρίστηκε.

«Έκλαψα, θύμωσα πολύ όταν έμαθα για τον καρκίνο. Είναι κάποια στάδια που περνά ο κάθε ασθενής κι είναι το φυσιολογικό. Έκλαψα, πόνεσα κι είπα ότι θα πεθάνω. Αρνήθηκα ότι θα πεθάνω, όπως κι οι φίλοι μου αρνήθηκαν ότι θα είμαι στενοχωρημένη. Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη. Έβαζα αυτόματο Χ» ανέφερε, αρχικά, η πρώην παίκτρια του «Dancing with the Stars», είπε και πρόσθεσε, «Έβγαλα ανθρώπους από την ζωή μου, φρόντισε ο καρκίνος για αυτό. Ήταν η πιο σοβαρή ασθένεια κι η μεγαλύτερη κάθαρση. Ο καρκίνος σού διώχνει άλλους καρκίνους από τη ζωή σου, πάρα πολύ κοντινούς ανθρώπους».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ρεγγίνα Μακέδου εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό της να σταματήσει τον χορό. «Εκείνη την ημέρα πήρα ένα μήνυμα από μία μαμά στο Ελπίδα με την κόρη της να χορεύει πάνω στο κρεβάτι, όπου το κοριτσάκι μου έλεγε: “Ρεγγίνα, χορεύουμε μαζί”. Καταλαβαίνεις ότι δε σταμάτησα ποτέ να χορεύω. Και αυτή η μικρή είναι η δική μου δύναμη».

Dancing With The Starsχορεύτριαλευχαιμίαειδήσεις τώρα