Lifestyle|07.02.2019 18:23

Κατερίνα Ντούσκα- Eurovision: Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ελληνική συμμετοχή (vid)

Newsroom

Με αποκλειστικό ρεπορτάζ η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open TV έριξε φως πάνω στην καθυστέρηση της ΕΡΤ να ανακοινώσει την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ισραήλ.

Για ποιους λόγους δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα η τραγουδίστρια και το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής; Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας θα είναι η Κατερίνα Ντούσκα (Katerine Duska), αλλά η επίσημη ενημέρωση... καθυστερεί.

Η καταληκτική ημερομηνία για την ανακοίνωση είναι η 11η Μαρτίου και σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU τα τραγούδια δεν θα πρέπει να έχουν παρουσιαστεί δημόσια πριν από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τραγούδι της Ντούσκα έχει παρουσιαστεί live πριν από το Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με την εκπομπή η ηχογράφηση για τη Eurovision έχει γίνει ήδη οπότε η ΕΡΤ έχει δύο επιλογές: ή θα ηχογραφηθεί ξανά το τραγούδι με μετατροπές ή η Ντούσκα θα γράψει ένα καινούργιο τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι μία νεαρή τραγουδοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το διαδίκτυο. Το δισκογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2015 με μία συλλογή αγγλόφωνων τραγουδιών. Το φθινόπωρο του 2018 συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, στην εφηβεία επέστρεψε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε το Λύκειο, δίνοντας πανελλήνιες εξετάσεις. Μπήκε στη Νομική, που δεν ολοκλήρωσε γιατί αφιερώθηκε στη μουσική. 

photo by Elen Aivali

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Eurovision 2019Κατερίνα ΝτούσκαEurovision