Lifestyle|11.04.2022 15:15

Κυνηγός reality ο Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή και στο φετινό Survivor - Τα σχόλια του Twitter

Newsroom

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το θρίλερ της Πάτρας ή αλλιώς την υπόθεση με θύματα τρία παιδιά. Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό ως κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, οι αρχές ερευνούν και άλλα άτομα τα οποία ίσως εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης έχει τραβήξει και ο πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, για τον οποίο γίνονται επίσης αποκαλύψεις για τη ζωή του και ειδικότερα μετά τις συνεντεύξεις και τις τοποθετήσεις του αναφορικά με την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με το όνομά του να είναι κορυφαίο στα trends του Twitter, κάτι που είναι ενδεικτικό για τη σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης, εντύπωση προκαλεί τις τελευταίες ώρες το γεγονός πως ο 30χρονος τραγουδιστής είχε δηλώσει συμμετοχή στα περισσότερα ριάλιτι της τηλεόρασης, και όχι μόνο με μουσικό περιεχόμενο αφού φαίνεται πως διεκδικούσε μία θέση και στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Οι συμμετοχές στα ριάλιτι 

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή στο «Χ-Factor» λέγοντας μάλιστα πως του το είχε ζητήσει η κόρη του η Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δοκίμασε την τύχη του και σε ακόμα ένα μουσικό ριάλιτι. Ειδικότερα, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα, ο 30χρονος άντρας δήλωσε συμμετοχή και για το «House of Fame».

Στις πιο πρόσφατες αποκαλύψεις, η εκπομπή «Πρωινό» έφερε σήμερα Δευτέρα (11/4) στο φως της δημοσιότητας τη συμμετοχή του και στο περσινό «The Voice» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και κριτές τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να προκριθεί, τον έκανε να αναζητήσει την τύχη του και στο φετινό Survivor. Το ρεπορτάζ σχολίασε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας με τα εξής λόγια: «Πέρυσι στο "The Voice" και φέτος στο "Survivor". Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;».

Όσο για το πώς αντέδρασε το Twitter; Ακολουθούν κάποια σχόλια

ειδήσεις τώραSurvivorTwitterσυμμετοχήΡούλα ΠισπιρίγκουΜάνος Δασκαλάκης