Lifestyle|11.04.2022 17:30

Τίνα Κουνακέι: Η 25χρονη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ γιόρτασε τα γενέθλιά της με τη 18χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι

Newsroom

Γεννημένη στις 5 Απριλίου του 1997 η Τίνα Κουνακέι (Tina Kunakey) γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της σε εστιατόριο το περασμένο Σάββατο (9/4) έχοντας δίπλα της άτομα που την αγαπούν, ανάμεσα σε αυτά και τη μεγάλη κόρη του συζύγου της Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel), τη 18χρονη Deva η οποία έχει αποκτηθεί από την εκρηκτική σχέση του Γάλλου ηθοποιού με τη Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci).

Σε σχετικές αναρτήσεις που έγιναν στο Instagram, οι δύο νεαρές γυναίκες (που έχουν διαφορά επτά ετών) ποζάρουν αγαπημένες η μία δίπλα στην άλλη. Ντυμένη με ένα πολύ σέξι πράσινο εφαρμοστό φόρεμα με παγιέτες, η 25χρονη ποζάρει δίπλα στη Ντέβα (Deva), η οποία για την περίσταση επέλεξε μαύρο τοπ και τζιν. Τα δύο κορίτσια περνούν τακτικά χρόνο μαζί ενώ στις 8 Μαρτίου είχαν απαθανατιστεί σε δείπνο που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Παντρεμένη με τον 56χρονο Κασέλ από τις 24 Αυγούστου του 2017, η 25χρονη καλλονή έφερε στον κόσμο την κόρη τους Αμαζόνι (Amazonie) το 2019. Το ζευγάρι είχε επισημοποιήσει τη σχέση του το 2015 αδιαφορώντας για τα 31 χρόνια που τους χωρίζουν.

«Όταν γνώρισα την Τίνα ήταν μόλις 18 ετών. Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν. Αλλά δεν επιλέγεις ποιον θα ερωτευτείς. Την επόμενη μέρα που μου το είπε, έμεινα λίγο έκπληκτος αλλά σκέφτηκα, ε, έτσι πάει.», είχε αποκαλύψει σε γαλλική εφημερίδα, λίγους μήνες αφότου είπε το «ναι» το μοντέλο.

Ο Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) υπήρξε παντρεμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) από το 1999 έως το 2013. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες: Ντέβα (Deva) και Λεονί (Leonie), γεννημένες το 2004 και το 2007 αντίστοιχα.

«Οι τρεις κόρες μου, η Deva, η Leonie και η Amazonie, έχουν δυνατές μητέρες ως μοντέλα. Πρόκειται για γυναίκες που δεν τα παρατάνε, που είναι ανεξάρτητες και δραστήριες. (…) Ξέρω ότι πρόκειται για γυναίκες που δεν θα θεωρήσουν ποτέ τους εαυτούς τους χειρότερους από τους άνδρες», είχε εκμυστηρευτεί για τις γυναίκες της ζωής του σε συνέντευξή του στη Madame Figaro στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

 

γενέθλιαΝτέβα ΚασέλΜόνικα ΜπελούτσιΤίνα ΚουνάκιΒενσάν Κασέλειδήσεις τώρα