Lifestyle|12.04.2022 02:15

Amber Heard: Ξανά στα δικαστήρια με τον Johnny Depp - «Συνεχίζω να πληρώνω το τίμημα που μίλησα ανοιχτά»

Newsroom

Η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) ανέφερε ότι θα απέχει από τα social media, καθώς ετοιμάζεται ν' αντιμετωπίσει τον πρώην σύζυγό της Tζόνι Ντεπ (Johnny Depp) στο δικαστήριο.

Η ηθοποιός, μοιράστηκε μια δήλωση στο Instagram σχετικά με την επικείμενη δίκη, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με δημοσίευμα της «Washington Post» του 2018, που αναφερόταν στο πώς η Χερντ επιβίωσε από τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που ζούσε. «Θα είμαι εκτός σύνδεσης για τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ίσως γνωρίζετε, θα είμαι στη Βιρτζίνια, όπου θα αντιμετωπίσω τον πρώην σύζυγό μου Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο» έγραψε η ίδια.

«Ο Τζόνι μου κάνει μήνυση για ένα άρθρο που έγραψα στην "Washington Post", στο οποίο εξιστορούσα την εμπειρία μου από τη βία και την ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Ποτέ δεν τον κατονόμασα, μάλλον έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες επειδή μιλούν ανοιχτά εναντίον της εξουσίας των ανδρών. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω ότι όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, θα μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Τζόνι. Πάντα διατηρώ αγάπη για τον Τζόνι και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά στον κόσμο» συνέχισε.

 

Ο Ντεπ και η Χερντ συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ενώ γύριζαν το «The Rum Diaries» το 2011 και παντρεύτηκαν το 2015. Χώρισαν τον Μάιο του 2016, αφού η Χερντ ζήτησε περιοριστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του Ντεπ και τον κατηγόρησε για κακοποίηση. Ενώ εκείνος αρνήθηκε ότι κακοποίησε την Χερντ, εκείνη τελικά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Η λύση δόθηκε εξωδικαστικά τον Αύγουστο του ίδιου έτους με το διαζύγιο να οριστικοποιείται τον Ιανουάριο του 2017.

Άμπερ Χερντ: «Μου ξερίζωνε τα μαλλιά και με χτυπούσε διαρκώς»

Σε άρθρο που έγραψε στην Washington Post, η Αμπερ Χερντ έκανε έναν απολογισμό για όσα έζησε όσο ήταν παντρεμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ. Η ηθοποιός, αφού έκανε τις αποκαλύψεις, αναγκάστηκε ν' αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν για τη ζωή της.

«Έβγαινα σπάνια από το διαμέρισμά μου και όταν το έκανα με ακολουθούσαν drone με κάμερες και φωτογράφοι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Φίλοι και σύμβουλοι μού είπαν πως δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη μαύρη λίστα» είχε γράψει, προσθέτοντας ότι οι παραγωγοί μιας ταινίας στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει προχώρησαν σε αντικατάσταση του ρόλου της και ότι ενώ είχε κάνει ήδη φωτογραφίσεις για καμπάνια ενός παγκόσμιου brand μόδας η συνεργασία ακυρώθηκε. Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στα μεγάλα blockbuster «Justice League» και «Aquaman» παραλίγο να ακυρωθεί, αφότου προχώρησε στις καταγγελίες.

 

Σε μία από τις αγωγές που κατέθεσε η Άμπερ Χερντ, αποκαλύπτει δώδεκα -υποτιθέμενα- περιστατικά βίας εναντίον της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου τους. Μπορεί να έμειναν παντρεμένοι μόνο έναν χρόνο, ήταν όμως αρκετό διάστημα για να δει το πιο εφιαλτικό πρόσωπο του Ντεπ. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών, έγινε «τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλωτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει.

Τον Δεκέμβριο του 2015, τα πράγματα ξέφυγαν τελείως, όταν ο Τζόνι Ντεπ «της ξερίζωσε μεγάλες τούφες μαλλιών» και την χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει από την μύτη της. Προσκόμισε στο δικαστήριο και φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν.

 

Άμπερ Χερντ: Απέκτησε μια κόρη μέσω παρένθετης μητέρας

Η Άμπερ Χερντ, εν μέσω των συνεχιζόμενων νομικών διαμαχών της με τον πρώην σύζυγό της, απέκτησε ένα κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας. Το όνομα που έδωσε στην κόρη της φαίνεται να προέρχεται από την μητέρα της, Paige, η οποία απεβίωσε πριν από μερικά χρόνια. «Είμαι πολύ λυπημένη και συντετριμμένη από την απώλεια της μαμάς μου, Paige Heard. Μας άφησε πολύ νωρίς, συγκρατώντας τη μνήμη της όμορφης, απαλής ψυχής της. Θα μου λείψει από τα βάθη της καρδιάς μου για πάντα», είχε γράψει η ηθοποιός στο Instagram. 

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους» πρόσθεσε. Αποκάλυψε, επίσης, πως το μωρό γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Πηγές κοντά στην Άμπερ Χερντ ισχυρίζονται ότι έφερε στον κόσμο την κόρη της μέσω παρένθετης μητρότητας, αφού οι γιατροί της είπαν ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κυοφορήσει το δικό της μωρό, σύμφωνα με το Page Six.

 

Τζόνι Ντεπειδήσεις τώραδιαζύγιοMeTooΑμπερ Χερντδικαστήριο