Lifestyle|12.04.2022 17:15

Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει πώς είναι το σώμα της μετά από δύο γέννες

Newsroom

Μία ανάρτηση εμψύχωσης που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα, είτε είναι μητέρα είτε όχι, έκανε η Βασιλική Μιλλούση και η δημοσίευση αυτή έχει ιδιαίτερο νόημα για δύο λόγους: Πρώτον διότι η ίδια είναι αθλήτρια με ισχυρό προφίλ στα social media και δεύτερον γιατί έθιξε ένα θέμα στη σωστή του βάση δίχως φίλτρα και περικοπές. Και αν μιλήσουμε συνδυαστικά για τους δύο αυτούς παράγοντες θα καταλάβουμε την αξία της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Απαλλαγμένη από φίλτρα και το άγχος της αψεγάδιαστης εικόνας και θέλοντας να μοιραστεί την αλήθεια της, η αθλήτρια της ενόργανης ρυθμικής γυμναστικής έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά από δύο γέννες, γνωρίζοντας πως τη φωτογραφία δεν θα τη δουν μόνο οι 159 χιλιάδες followers της, αλλά θα προωθεί και σε άλλους λογαριασμούς μέσω της αλληλεπίδρασης.

«Δεν είναι το πριν και το μετά είναι η κοιλιά μου μετά από δύο εγκυμοσύνες, χωρίς φίλτρα, με σωστή διατροφή και άσκηση! Αγαπήστε το σώμα σας προσπαθήστε για αυτό, αλλά και για την υγεία σας και όλα τα άλλα αφήστε τα στη φωτογραφία», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που μόνο θετικά συναισθήματα προκαλεί.

Ακολουθεί το post που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες 

 

Βασιλική Μιλλούση: «Η περίοδος της εγκυμοσύνης δένει το ζευγάρι»

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει ποτέ η Βασιλική Μιλλούση, ήταν στον Μαρίνο Βυθούλκα για λογαριασμό του περιοδικού People. Ήταν το 2020, όταν διένυε τους τελευταίους μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης και μιλούσε για το πώς βιώνει όλο αυτό μαζί με τον σύντροφο της ζωής της, Λευτέρη Πετρούνια.

Η ψυχολογία μιας εγκυμονούσας σίγουρα έχει πολλές διακυμάνσεις, ενώ η υποστήριξη του συντρόφου παίζει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή της. Σε αυτό συμφωνεί η Βασιλική, η οποία όταν μιλάει για τον άνθρωπό της, τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, λάμπει από ευτυχία.

«Είναι υπέροχο αυτό που ζω με τον Λευτέρη. Η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο διάστημα της εγκυμοσύνης μου είχε προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οπότε, ήταν λογικό να μην το ζήσει όσο θα ήθελε και περιμέναμε πώς και πώς να επιστρέψει ώστε να ζήσουμε μαζί τον τελευταίο μήνα της κύησης. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ τρυφερός και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης δένει το ζευγάρι πάρα πολύ. Και εμείς είμαστε σε αυτή τη φάση».

Η επιλογή της Βασιλικής και του Λευτέρη να γίνουν γονείς ήταν μια συνειδητή επιλογή, καθώς η εγκυμοσύνη της δεν προέκυψε χωρίς εκείνοι να την επιδιώξουν.

«Σαφώς, δεν ήταν κάτι που έτυχε. Ωστόσο ακόμα και να πεις ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει αμέσως. Σε εμάς –και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό– ήρθε όταν ήμασταν έτοιμοι και οι δύο. Το μωράκι μας ήρθε με τη σειρά που έπρεπε. Σταμάτησα τη γυμναστική, στη συνέχεια είπαμε με τον Λευτέρη πως θέλουμε να δημιουργήσουμε οικογένεια και πολύ χαλαρά ξεκίνησε όλο αυτό χωρίς καθόλου άγχος και στρες. Πλέον, είμαι πεπεισμένη πως όταν ένα ζευγάρι αγχωθεί για να αποκτήσει παιδί, θα δυσκολευτεί. Σε εμάς δεν υπήρχε καθόλου ο παράγοντας «άγχος». Γι’ αυτό και η εγκυμοσύνη συνέβη σχετικά γρήγορα» είχε δηλώσει με ειλικρίνεια.

σώμαΒασιλική Μιλλούσηεγκυμοσύνηφωτογραφίαειδήσεις τώρα