Lifestyle|01.11.2018 11:04

Μεγάλα ονόματα στις πίστες της Θεσσαλονίκης

Άκης Φωτόπουλος

Πιο συγκεκριμένα μετά από δεκατέσσερα χρόνια, θα βρεθούν και πάλι μαζί επί της πίστας και θα τραγουδήσουν ξανά το «Όσο Έχω Εσένα», στην σκηνή του FIX, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος σε ένα ιδιαίτερο σχήμα που αναμένεται να ξεσηκώσει τους φαν των δύο γνωστών ερμηνευτών.

Η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για τη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Στο σχήμα συμμετέχουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες όπως ο Άκης Δείξιμος, η Κατερίνα Λιόλιου, η Κασσιανή Λειψάκη, και η Σοφία Στρατή.

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκαλεί η συνεργασία της Μαρινέλλας με τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου στην Πύλη Α (πρώην Πύλη Αξιού). Η πρεμιέρα τους που αναμένεται να οριστεί τις αμέσως επόμενες μέρες υπολογίζεται να γίνει περί τα μέσα Νοεμβρίου. Μαζί τους θα είναι οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης και η Ήβη Αδάμου.

Κατά τα άλλα η Πάολα μαζί με τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Δήμο Αναστασιάδη ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους το Σάββατο στην Πύλη Αξιού ενώ η Άννα Βίσση θα συνεχίζει στη Barbarella τις εμφανίσεις της μέχρι και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Στο Vogue Club μέχρι τις αρχές του νέου έτους θα εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου που ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες έχοντας μαζί της δυο πολύ ταλαντούχα παιδιά, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Stan.

Τέλος στη σκηνή του Vergina Theatro – Regency Καζίνο ανεβαίνει αυτή τη Παρασκευή η Μελίνα Ασλανίδου για έξι μοναδικές παραστάσεις.

Σάκης ΡουβάςΣτέλιος ΡόκκοςΜαρινέλλαΈλενα Παπαρίζου