Lifestyle|13.04.2022 12:45

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Η κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ έκανε πλαστική στο πρόσωπο και το κοινό αντέδρασε

Newsroom

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν (Ireland Baldwin) αναρρώνει με στιλ μετά την αισθητική επέμβαση που υποβλήθηκε στο πηγούνι της, με την ελπίδα να δώσει τέλος σε μια μακροχρόνια ανασφάλεια. Το 26χρονο μοντέλο, μοιράστηκε δύο σέλφι με επιδέσμους κατά την ανάρρωσή της στο σπίτι της μετά τη διαδικασία, που ονομάζεται «FaceTite». Σύμφωνα με το Healthline, πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική μορφή λιποαναρρόφησης, όπου ο πλαστικός χειρουργός κάνει μερικές τομές στο κάτω μισό του προσώπου και χρησιμοποιεί κύματα ραδιοσυχνοτήτων και λιποαναρρόφηση για να τραβήξει το δέρμα.

Η κόρη των ηθοποιών Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) και Κιμ Μπάσιντζερ (Kim Basinger) δημοσίευσε το Σάββατο (9/4) μια φωτογραφία της με γάζα κάτω από το πηγούνι και γύρω από το κεφάλι της, μαζί με ένα απλό «hey» για λεζάντα.

 

Αργότερα εκείνη την ημέρα, δημοσίευσε μια ακόμα selfie - πάλι με τη γάζα, αλλά αυτή τη φορά δίπλα στην ξαδέρφη της Alaia Baldwin (κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και αδερφή της Hailey Bieber), η οποία επίσης υποβλήθηκε στη διαδικασία. «Ξαδερφές που facetite μαζί, μένουν μαζί», έγραψε ως λεζάντα η Άιρλαντ.

 

Η νεαρή γυναίκα είχε πει την περασμένη εβδομάδα ότι επέλεξε τη διαδικασία επειδή ποτέ δεν της άρεσε η εμφάνιση του πηγουνιού της. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στην οποία το μοντέλο μίλησε για το πώς ξεπέρασε την ανορεξία και τη βουλιμία αλλά και πώς αντιμετώπισε την αυτοεικόνα της, είπε: «Πολλοί από εσάς αγαπούν να υποθέτουν ότι έχω "γεμίσει" τα χείλη μου, έχω βάλει εμφυτεύματα στήθους και έχω κάνει botox, αλλά παρόλο που δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό με κανένα από αυτά τα πράγματα, δεν είμαι εγώ "αυτή"». Η 26χρονη συνέχισε λέγοντας ότι επρόκειτο να κάνει την εν λόγω επέμβαση στο πηγούνι της: «Είμαι ανασφαλής με το πηγούνι μου. Πάντα ήμουν! Στην πραγματικότητα, θα το διορθώσω σύντομα». Στη συνέχεια, κατέστησε σαφές ότι υποβάλλεται στη διαδικασία για τον εαυτό της, και όχι επειδή αισθάνεται την ανάγκη να τον αλλάξει για να κατευνάσει τα σχόλια στο Διαδίκτυο. Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αντέδρασε σε αυτή την απόφασή της, κάποιοι λέγοντας πως ήταν μία χαρά πριν και δεν είχε ανάγκη να υποβληθεί σε κάτι τέτοιο, και κάποιοι άλλοι ρωτούσαν πληροφορίες για την επέμβαση προκειμένου να προβούν και οι ίδιοι σε κάτι ανάλογο. 

 

Κιμ Μπάσιντζερπλαστική επέμβασηΑλεκ Μπάλντουινκόρηειδήσεις τώραεπέμβαση