Lifestyle|13.04.2022 17:15

Millie Bobby Brown: Κατηγορεί τον Τύπο πως τη σεξουαλικοποιεί μετά την ενηλικίωσή της

Newsroom

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) μπορεί να είναι νόμιμα ενήλικας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πρόθυμη να σεξουαλοποιηθεί από τους θαυμαστές και το Χόλιγουντ. Λίγο πριν η 4η σεζόν της σειράς «Stranger Things» βγει στον αέρα της streaming πλατφόρμας, και κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast «Guilty Feminist», η «Eleven» περιέγραψε την αλλαγή που βιώνει όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο Τύπος και οι θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη σεξουαλικοποιούν από τότε που έγινε 18 τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

Η νεαρή ηθοποιός είναι στη δημοσιότητα εδώ και έξι χρόνια και έχει δει αρκετά ώστε να μπορεί αναγνωρίσει μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο συζητείται στον Τύπο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως είπε στο podcast, «Σίγουρα έχω να αντιμετωπίσω [το ότι σεξουαλικοποιούμαι] περισσότερο τις δύο τελευταίες εβδομάδες αφού ενηλικιώθηκα. Σίγουρα βλέπω διαφορά στον τρόπο που αντιδρά ο κόσμος και στον τρόπο που αντέδρασαν ο Τύπος και τα social media στην ενηλικίωσή μου» 

Η 18χρονη -που διατηρεί σχέση με τον νεαρό γιο του τραγουδιστή Τζον Μπον Τζόβι, Τζέικομπ, στη συνέχεια το πήγε ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας: «Πιστεύω πως δεν αλλάζει κάτι αλλά είναι αηδία και συμβαίνει. Είναι πολύ αντιπροσωπευτικό του τι συμβαίνει στον κόσμο και πώς νεαρά κορίτσια σεξουαλικοποιούνται. Έχω έρθει αντιμέτωπη με αυτό -και συγχρόνως έρχομαι αντιμέτωπη με αυτό από πάντα».

Stranger Things: Η Eleven επιστρέφει στην 4η σεζόν - Το νέο τίζερ με εκρήξεις και πυροβολισμούς

Μεγάλη είναι η ανυπομονησία για την τέταρτη σεζόν της δημοφιλέστατης σειράς του Netflix «Stranger Things» και η πλατφόρμα κυκλοφόρησε τίζερ με μια μικρή γεύση από τις εξελίξεις που ακολουθούν. Ο τέταρτος κύκλος αναμένεται να προβληθεί το 2022. Το εν λόγω βίντεο επικεντρώνεται στην μεγάλη πλέον «Eleven», την οποία ερμηνεύει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown), που μαζί με την οικογένεια των Byers έχει πλέον μετακομίσει στην Καλιφόρνια, για ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό σημαίνει, νέα ζωή, νέα εμφάνιση, νέο σχολείο και φυσικά νέους φίλους. Η Eleven δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής, ευτυχώς όμως έρχεται το πολυαναμενόμενο «spring break».

Στις 6 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στη σειρά «Stranger Things», το Netflix κυκλοφόρησε τους τίτλους των επεισοδίων της 4ης σεζόν: The Hellfire Club, Vecna's Curse, The Monster and the Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre at Hawkins Lab, Papa,  και The Piggyback. 

Ωστόσο, προς το τέλος του τρέιλερ τα πάντα να γίνονται άνω κάτω με κυνηγητά, εκρήξεις και πυροβολισμούς. Στον 4ο κύκλο συμμετέχει ολόκληρο το γνωστό και αγαπημένο cast της προηγούμενης σεζόν με τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke που θα επιστρέψει. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono, και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast. 

Στις νέες προσθήκες έχουμε τους Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως «Jaqen H'ghar» στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Η τρίτη σεζόν έκανε το 2019 ρεκόρ τηλεθέασης μεταξύ των σειρών του Netflix, το οποίο ξεπέρασαν στην πορεία το «The Witcher» και το «Bridgerton». Τον Φεβρουάριο του 2020, οι δημιουργοί της σειράς, αδελφοί Ματ και Ρος Ντάφερ, είχαν δηλώσει ότι ο τέταρτος κύκλος θα είναι «ο μεγαλύτερος και πιο τρομακτικός» σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, ενώ επιβεβαίωσαν και την επιστροφή του σερίφη Τζιμ Χόπερ - Ντέιβιντ Χάρμπορ, η μοίρα του οποίου έμοιαζε αβέβαιη στο τέλος της 3ης σεζόν.

Μίλι Μπόμπι Μπράουνηλικίαειδήσεις τώρα