Lifestyle|14.04.2022 11:22

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω μείνει απλήρωτος, δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει αλλά εσύ που ακούς τα λόγια»

Newsroom

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε σε άλλες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, στις μέρες που πέρασε στο Άγιο Όρος, αλλά και στη μεγαλύτερη θυσία που έχει κάνει για έναν έρωτα.

«Πριν την υποκριτική δούλευα ως θερμοϋδραυλικός και μου είπαν αν θέλω να κάνω τον κομπάρσο. Δούλευα στο φορτηγό του πατέρα μου, σερβιτόρος στα κλαρίνα, δημοσιές σχέσεις και ως μοντέλο. Είχα πάει και δυο φορές σε επιδείξεις του Ασλάνη και του Αποστολόπουλου» δήλωσε, αρχικά, ο ίδιος και συνέχισε: «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά, δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, αλλά εσύ που ακούς τα λόγια αντί για τις πράξεις. Υπήρχε μια τάση στην Ελλάδα να ζητάς σαν δανεικά τα δεδουλευμένα σου. Τα προβλήματα πρέπει να τα κόβεις από την αρχή, γιατί γεννιούνται κι αλλά, αν δεν σου αρέσει πρέπει να το λες με οποιοδήποτε κόστος». 

Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής από την παράσταση «Ποντικοπαγίδα» ανέφερε ότι είχε εμμονική θαυμάστρια. «Περπατούσα και υπήρχε μια που με παρακολουθούσε για 2 - 3 εβδομάδες, φοβόμουν. Για έναν έρωτα έχω πάει ταξίδι 9 ωρών, έχω αφήσει κάτι και έχω φύγει». 

ηθοποιόςΆγιον Όροςειδήσεις τώραΝίκος Πολυδερόπουλος