Lifestyle|14.04.2022 12:43

Johnny Depp: «Εύχομαι το πτώμα της Amber Heard να αποσυντίθεται σε πορτ μπαγκάζ»

Newsroom

Η δίκη από τη μήνυση του Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) προς την Άμπερ Χερντ (Amber Heard) έχει ήδη ξεκινήσει και το κοινό παρακολουθεί για μία ακόμα φορά τους πρώην συζύγους να έρχονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ μήνυσε τη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή τη δημοσίευση ενός άρθρου στην Washington Post το 2018

Την Τετάρτη (13/4), ο Isaac Baruch κατέθεσε στο δικαστήριο και κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τη δικηγόρο Elaine Bredehoft, αποκαλύφθηκαν μηνύματα από τον Οκτώβριο του 2016 ανάμεσα στον ίδιο και τον Ντεπ. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχε ένα, στο οποίο ο ηθοποιός αναφερόταν στο «σάπιο πτώμα» της πρώην συζύγου του. Συγκεκριμένα, έγραφε ότι ελπίζει το πτώμα της Χερντ «να αποσυντίθεται στο γαμ... πορτ μπαγκάζ ενός Honda Civic». Ο Baruch επιβεβαίωσε την αποστολή του μηνύματος, λέγοντας: «Ναι, γράφτηκε». Ο Ντεπ έγραψε επίσης για τη Χερντ: «Αυτή η καρ... κατέστρεψε μια τόσο γαμ... καλή ζωή που είχαμε για λίγο».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ο Isaac Baruch φορτίστηκε συναισθηματικά και υπογράμμισε πως οι καταγγελίες της Χερντ επηρέασαν τον Τζόνι Ντεπ και όσους βρίσκονται κοντά στον ηθοποιό. «Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε και αυτό που συνέβη σε τόσους πολλούς ανθρώπους που επηρεάστηκαν από αυτό. Είναι τρελό το πώς αυτό συνέβη» είπε. «Γνωρίζετε αν ο Ντεπ άσκησε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της Άμπερ Χερντ;» τον ρώτησε η δικηγόρος με τον φίλο του ηθοποιού ν' απαντά έπειτα από μια παύση: «Ποτέ δεν είδα ή ήμουν μάρτυρας σε οποιαδήποτε τέτοια κατηγορία. Ποτέ».

Christie Dembrowski: «Τον υποτιμούσε συνεχώς, τον έλεγε "χοντρό γέρο"»

Εκτός όμως από τον Baruch, στη δίκη έχει καταθέση και η αδερφή του Τζόνι Ντεπ, Christie Dembrowski και οι δηλώσεις της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. Σκιαγραφούν ένα πολύ χειριστικό προφίλ για την Άμπερ Χερντ και παρουσιάζουν μία γυναίκα με αποξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά προς τον πρώην σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε επίσης λεπτομέρειες για τη δύσκολη παιδική τους ηλικία στα χέρια της κακοποιητικής μητέρας τους. 

Υπογράμμισε πως ο αδελφός της δεν θα μπορούσε να είναι βίαιος, καθώς έχει ορκιστεί να μην επαναλάβει ποτέ την βίαιη συμπεριφορά της μητέρας τους. Όπως είπε η Betty Sue Palmer κακοποιούσε τα παιδιά της σωματικά, κάτι που τους έκανε να θέλουν να μη βιώσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο: «Τρέχαμε και κρυβόμασταν» είπε η 61χρονη για τις στιγμές που η μητέρα τους χτυπούσε τον πατέρα τους. Όσο μιλούσε η Dembrowski, ο Τζόνι Ντεπ κοιτούσε συνεχώς κάτω, εμφανώς συγκινημένος σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης.

«Πολύ νωρίς σαν μικρό παιδί, τίποτα από όσα συνέβαιναν σπίτι μας δεν το ένιωθα καλό. Όσο μεγάλωνα, τόσο εγώ όσο και ο Τζόνι στην πραγματικότητα, αποφασίσαμε πως όταν θα φεύγαμε και θα είχαμε τα δικά μας σπίτια, δεν θα επαναλαμβάναμε ποτέ τίποτα παρόμοιο με όσα βιώσαμε στην παιδική μας ηλικία. Θα το κάναμε διαφορετικά» πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τη New York Post, η Dembrowski αφηγήθηκε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, κατά το οποίο η Χερντ ένιωσε «αηδιασμένη», όταν ο Ντεπ τής αποκάλυψε πως ο οίκος Dior τον ήθελε για συνεργασία. «Dior, γιατί ο Dior να θέλει οποιαδήποτε σχέση μαζί σου; Θέλουν κομψότητα και στυλ κι εσύ δεν έχεις στυλ» ισχυρίστηκε η Dembrowski ότι ανέφερε η Χερντ σύμφωνα με τον Ντεπ.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Μπέντζαμιν Τσου, δικηγόρου του ηθοποιού, η Dembrowski παραδέχθηκε ότι εξακολουθεί να συνεργάζεται στενά με τον αδερφό της και στο παρελθόν την αποκαλούσαν «προσωπικό μάνατζερ» του.

δίκηειδήσεις τώραΑμπερ ΧερντΤζόνι Ντεπσυκοφαντική δυσφήμισημήνυση