Lifestyle|07.02.2019 22:31

Μπέττυ Μαγγίρα: Θα παρουσίαζε το «My Style Rocks»; (vid)

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του «My Style Rocks», η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» και μίλησε για όλα. 

Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για την επόμενη σεζόν, αλλά θεωρεί πως λόγω της φετινής πορείας του show λογικά θα πάρει έγκριση και για τη νέα χρονιά. 

Στη ερώτηση του παρουσιαστή, αν θα ήθελε να παρουσιάσει το «My Style Rocks», η ίδια απάντησε: «Μου αρέσει η επιτροπή. Τι να λέμε αν θα το παρουσιάσω; Παρουσιάστρια έχουμε», ενώ με χιούμορ πρόσθεσε ότι: «θα μπορούσα και να το παρουσιάσω, γιατί τα κάνω όλα».

Όσον αφορά το φετινό «Your Face Sounds Familiar», σχολίασε ότι «έχει το ωραιότερο σκηνικό που έχουμε δει ποτέ. Έχουν πάει στα καινούργια στούντιο. Ότι βγαίνεις και ξαφνικά φωτίζεται ένα σκηνικό σαν να είσαι σε ένα στούντιο που έχει μεταμορφωθεί για να κάνεις αυτό το act. Η επιτροπή δένει σιγά σιγά, ωραίοι είναι και οι παίκτες. Θέλουν κι αυτοί τον χρόνο... Βλέπουμε δείγματα ανθρώπων που μας δίνουν ωραίες δουλειές. Θα δούμε και καλύτερα πιστεύω...», ενώ συμπλήρωσε: «Το YFSF είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ δεν βγήκα ποτέ cool και normal. Έτρεμε το φυλλοκάρδι μου. Εμάς ήταν και ζωντανό, μια και έξω αέρα πατέρα».

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Μπέττυ ΜαγγίραOpen TVΝίκος Μουτσινάς