Lifestyle|15.04.2022 16:20

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ξανά θετικός στον κορονοϊο - Αναβάλλεται η εμφάνισή του στο VOX

Newsroom

Η προγραμματισμένη εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο VOX, την Κυριακή 17 Απριλίου, αναβάλλεται και μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, λόγω θετικής επιβεβαιωμένης διάγνωσης του, στην Covid-19.

«Δίνουμε ραντεβού για τη νέα εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο VOX την Κυριακή 8 Μαΐου. Ο μεγάλος αριθμός θεατών που έχει αγοράσει ήδη εισιτήρια έχει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων ή μεταφοράς των εισιτηρίων στη νέα ημερομηνία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο: 210 3475900 και ώρες 10:00 – 17:00» σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Τα περασμένα Χριστούγεννα, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, που ανέφερε πως έχει μπει σε καραντίνα, μετά τη διάγνωση ότι νοσεί από την Covid-19. «Εύχομαι να είστε καλά. Εγώ σήμερα, παρόλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ, βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα είναι ήπια σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα. Να προσέχετε, όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ». 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξέρει όλα αυτά τα χρόνια πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα, καλή διάθεση και αισιοδοξία. Από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής», «Πάρτι» και «Μόνο στα Όνειρα» μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω», «Βυθός» και σε «Ποιόν να πω» και από τα ξεσηκωτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή», «Χέρια Ψηλά» και «Χορεύω» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα» και «το Καλοκαίρι μου». Η υπέροχη «Σαϊτιά», η μοναδική «Εκδρομή» όπως και τα άλλα πρόσφατα τραγούδια του «Μην αργείς», «Κανένας μόνος» και... ο κατάλογος ανοιχτός!

Κορονοϊόςτραγουδιστήςειδήσεις τώραΜιχάλης Χατζηγιάννηςπανδημία