Lifestyle|16.04.2022 11:15

Μέγκαν Μαρκλ - πρίγκιπας Χάρι: Επιστροφή στην Ευρώπη μετά το Megxit - Στη δεξίωση των Invictus Games

Newsroom

Μία ημέρα μετά αφότου ο βρετανικός Τύπος ήθελε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να πραγματοποιούν μυστικό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο, το ζεύγος έκανε την Παρασκευή (15/4) την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ευρώπη μετά το Mexit και την παραίτηση από τα καθήκοντά τους που έγινε τον Νοέμβριο του 2019.  

Ερωτευμένοι και χαμογελαστοί έφτασαν στο στάδιο Zuiderpark της Χάγης πιασμένοι χέρι- χέρι προκειμένου να παραστούν στη δεξίωση των Αγώνων Invictus Games, που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας από τις 16 μέχρι τις 22 Απριλίου. Πρόκειται για Αγώνες που ιδρύθηκαν το 2014 από τον πρίγκιπα Χάρι ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Είναι διεθνής αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου τραυματίες και ανάπηρους. Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 20 χώρες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας Covid-19 και η οποία λήγει στις 22 Απριλίου.

Λίγο πριν από την άφιξη του πρίγκιπα, η ουκρανική ομάδα έκανε την είσοδό της καταχειροκροτούμενη. Δεκαεννέα μέλη θα εκπροσωπήσουν την ομάδα της Ουκρανίας. Όμως η ομάδα εξέφρασε την λύπη της για την απουσία μιας συμμετέχουσας, που είναι φυλακισμένη στη Μαριούπολη. Ο λόγος για τη Γιούλια Παγιέβσκα, με το υποκοριστικό Τάιρα, μια Ουκρανή βοηθός γιατρού, «βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο», διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος των Ουκρανών στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην τοποθεσία και στο σημαντικό αυτό γεγονός, Μέγκαν και Χάρι περπάτησαν σε κίτρινο χαλί για να τιμήσουν τον συμβολισμό των Αγώνων και για την περίσταση η 40χρονη ηθοποιός και πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Suits επέλεξε ένα λευκό κοστούμι Valentino αξίας 3.200 λιρών, το οποίο συνδύασε με λευκές γόβες και κομψή τσάντα. Ο 37χρονος πρίγκιπας Χάρι επέλεξε σκούρο μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ ακολουθεί συνεχώς συνεργείο του Netflix, αφού έχουν συνάψει «χρυσή» συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με την αμερικανική πλατφόρμα στην οποία περιλαμβάνεται και σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, δημοσιεύματα τούς επέκριναν για την παρουσία του Netflix στους Αγώνες αναφέροντας πως εκμεταλλεύονται το γεγονός για προσωπικό και οικονομικό όφελος.

Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλΟλλανδίαειδήσεις τώραδεξίωσηΧάγη