Lifestyle|02.11.2018 10:25

Πολλά τα λεφτά για τις επαύλεις του Ρέντφορντ και της Αρίθα

Newsroom

Η κατοικία της «βασίλισσας της σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν, που απεβίωσε τον Αύγουστο, και το υπερπολυτελές εξοχικό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ βγήκαν προς πώληση αυτή την εβδομάδα. 

Το σπίτι στο Ντιτρόιτ, όπου η Αρίθα Φράνκλιν έζησε για 20 χρόνια, πωλείται έναντι του ποσού των 800.000 δολαρίων. Η σπουδαία τραγουδίστρια εγκαταστάθηκε το 1997 σε αυτή τη διώροφη κατοικία, που χτίστηκε τη δεκαετία του 1990 και βρίσκεται στο Μπλούμφιλντ Τάουνσιπ, στο Μίσιγκαν. Η 385 τετραγωνικών μέτρων οικία έχει πέντε δωμάτια, κουζίνα με μαρμάρινο δάπεδο και μια σάουνα. Την είχε αγοράσει έναντι 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων, γράφει η τοπική εφημερίδα Detroit News.

T

Η τραγουδίστρια μετακόμισε το 2017 για να μείνει σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Η θρυλική αυτή φυσιογνωμία της μουσικής απεβίωσε την 16η Αυγούστου σε ηλικία 76 ετών, από καρκίνο στο πάγκρεας. Το είδωλο της σόουλ μουσικής δεν άφησε διαθήκη και τα τέσσερα παιδιά της πρέπει να μοιραστούν μια κληρονομιά, που σύμφωνα με εκτιμήσεις των ΜΜΕ, ανέρχεται σε 80 εκατομμύρια δολάρια.

Το μεγαθήριο του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στη Νάπα

Ο 82χρονος σταρ του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ πουλάει το εντυπωσιακό «παλάτι» του στην κοιλάδα Νάπα για 7.5 εκατομμύρια δολάρια, μετά από 14 χρόνια που βρίσκεται στην κατοχή του.

Η υπέροχη αυτή κατοικία, όπως γράφει η Daily Mail, βρίσκεται σε μια κατάφυτη περιοχή και διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις ενός mega-σταρ. Ιδιωτικό στούντιο, πισίνα, τεράστιες βεράντες, γυμναστήριο, δωμάτια με τζαμαρίες προς τους ολάνθιστους κήπους και μαρμάρινα μπάνια. Ο Ρέντφορντ έχει δηλώσει ότι εκεί πήγαινε με την 61χρονη σύζυγό του Sibylle Szaggars για να βρει ψυχική γαλήνη και ισορροπία. Η κοιλάδα Νάπα είναι μία παγκοσμίου φήμης περιοχή-σύμβολο της αμερικανικής οινοποιίας.

Ρόμπερτ ΡέντφορντΑρίθα Φράνκλιν