Lifestyle|18.04.2022 09:45

Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα του γιου της μετά την εκπομπή για την Πάτρα - «Με σεβασμό και περηφάνια. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τωρα»

Newsroom

Εδώ και 27 χρόνια αποτελεί σταθερή αξία σε όποιο κανάλι κι αν τη φιλοξενεί. Η Αγγελική Νικολούλη, δεν έχει απλώς σταθερό κοινό αλλά ένα αυξανόμενο κοινό στο οποίο προστίθενται συνεχώς νέα και νεαρότερα άτομα. Η γνωστή ρεπόρτερ, γίνεται και viral στο Twitter κάθε εβδομάδα και ειδικότερα την ημέρα που έχει εκπομπή. Μάλιστα, το όνομα της εκπομπής της κάθε Παρασκευή, τρεντάρει στα κορυφαία παγκοσμίως. Η ίδια, με την ίδια όρεξη που έχει πάντα για τη δουλειά της, δεν απογοητεύει ποτέ το κοινό. Οι πιστοί φαν αναλύουν μέχρι και τις στιλιστικές της επιλογές- με το κόκκινο να σημαίνει για πολλούς, υπόθεση θρίλερ.

Ένας από τους κορυφαίους θαυμαστές της, είναι χωρίς αμφιβολία ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης. Ο γοητευτικός άντρας, δύο μέρες μετά την εκπομπή της μητέρας του την Παρασκευή 15/4, θέλησε να κάνει μία δημόσια αφιέρωση σε εκείνη εκφράζοντας τον θαυμασμό του με λίγες, εύστοχες και ουσιαστικές λέξεις. Μάλιστα, στο εν λόγω post που η αστυνομική ρεπόρτερ απεικονίζεται σε δύο φωτογραφίες, μία από το ξεκίνημά και της και μία πιο πρόσφατη, της δίνει και μια συμβουλή. 

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου ολα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τωρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο 35χρονος σκηνοθέτης. 

Ακολουθεί το post 

 

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μουσούλης

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι σκηνοθέτης και ζει μόνιμα στην Αμερική. Πριν από λίγο καιρό κατάφερε να κατακτήσει μία σημαντική διάκριση και η διακεκριμένη δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της. «Πρώτο βραβείο για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη στο argo film festival. Χαίρομαι όταν αναγνωρίζεται η δουλειά νέων που έχουν όραμα, πιστεύω, θέληση και γνώσεις. Νιώθω περήφανη που ο νέος με αυτή τη διάκριση, είναι ο γιος μου..», ήταν η λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης.

 

Ο γοητευτικός άντρας, ανάμεσα σε άλλα, σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών. Η δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») πήρε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για την πρωταγωνίστρια στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

 

Θυμίζουμε ότι η Αγγελική Νικολούλη για 22 χρόνια (1987-2009) υπήρξε παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της.

ΠάτραΑγγελική Νικολούλημήνυμαειδήσεις τώραinstagramγιοςΡούλα Πισπιρίγκουτηλεοπτική εκπομπή