Lifestyle|08.02.2019 09:44

Τα ζώδια της Παρασκευής (8/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες των Ιχθύων και µπορεί να µη σου χαρίζει την ενέργεια που θέλεις, όµως σίγουρα θα σε βοηθήσει να βρεις ευκαιρίες για να χαλαρώσεις. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει πίσω την ενέργεια που είχες χάσει τις τελευταίες ηµέρες.

Ταύρος

Σήµερα το πρωί ενδέχεται να έχεις κανονίσει να πιεις έναν καφέ µε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή αν δεν έχεις κανονίσει κανόνισέ το άµεσα, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς είναι ευνοϊκή για τέτοια σχέδια. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και είναι πολύ πιθανό η κούρασή σου να αρχίσει να γίνεται αισθητή.

Δίδυµοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόµα στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως το πρωί θα σε απασχολήσουν επαγγελµατικά ζητήµατα, όµως η εµµονή µε αυτά δεν θα κρατήσει για πολύ ακόµα. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να σταµατήσεις να σκέφτεσαι τη δουλειά.

Καρκίνος

Σήµερα θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανό το µυαλό σου να ταξιδεύει σε άλλη γη κι άλλα µέρη! Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα φέρει στο µυαλό σου επαγγελµατικές υποχρεώσεις. ∆εν αποκλείεται να προκύψει ένα ραντεβού που σχετίζεται µε αυτές.

Λέων

Σήµερα είναι πιθανόν να µην ξυπνήσεις µε την πιο ευχάριστη διάθεση, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς θα σου δηµιουργήσει µια συναισθηµατική υπερχείλιση µε την οποία δεν θα αισθάνεσαι άνετα. Κάνε υποµονή καθώς νωρίς το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα σε βοηθήσει να συνέλθεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και φέρνει στο προσκήνιο τη συναισθηµατική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Το απόγευµα θα περάσει στον Κριό και η προσοχή σου θα στραφεί στις δικές σου σκέψεις, ανησυχίες και συναισθήµατα. Προσπάθησε να τα βάλεις σε µια τάξη, διαφορετικά θα σου προκαλέσουν εκνευρισµό.

Ζυγός

Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες των Ιχθύων πριν φύγει µπορεί να φέρει κάποια έκτακτη αγγαρεία, η οποία όµως δεν θα είναι ικανή να πτοήσει τη διάθεσή σου. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό δηµιουργώντας σου την ανάγκη να συναναστραφείς αγαπηµένους σου ανθρώπους προκειµένου να νιώσεις καλά.

Σκορπιός

Αλλη µια ηµέρα που θα ξυπνήσεις µε πολύ καλή διάθεση και όρεξη να κατακτήσεις τον κόσµο, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τους στόχους σου. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου υπενθυµίσει πως το διάλειµµα δεν θα είχε καµία αξία αν διαρκούσε για πάντα.

Τοξότης

Σήµερα µπορεί να µην ξυπνήσεις µε αποθέµατα ενέργειας, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς σού δηµιουργεί την ανάγκη να µείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει τον Κριό και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να περάσεις καλά. Επιδίωξε να ασχοληθείς µε κάποιο χόµπι σου ή να πιείς ένα ποτό µε κάποιον φίλο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως θα είναι εύκολο για εσένα να κερδίσεις τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείς. Το απόγευµα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα φέρει στο προσκήνιο δουλειές του σπιτιού, αγορές που σχετίζονται µε αυτό καθώς και κάποιες δουλειές των ανθρώπων της οικογένειάς σου.

Υδροχόος

Σήµερα θα έχεις ροπή σε οτιδήποτε σχετίζεται µε τα χρήµατα, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς θα κάνει το µυαλό σου να κατεβάζει ιδέες προκειµένου να µπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου. Το απόγευµα θα περάσει στον Κριό και οι οικονοµικές ιδέες θα δώσουν τη θέση τους σε άλλες σκέψεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη για λίγο ακόµα στο ζώδιό σου σου δηµιουργεί αντικρουόµενα συναισθήµατα και τη µια στιγµή θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής ενώ την άλλη δεν θα θέλεις να δεις άνθρωπο! Το απόγευµα θα περάσει στον Κριό και θα αναδείξει οτιδήποτε σχετίζεται µε χρήµατα, τράπεζες, λογαριασµούς και τα παρόµοια.

ζώδιαωροσκόπιο