Lifestyle|19.04.2022 20:33

ΔουKissa για Hotel Ermou: «Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να τις καταγγέλλουμε - Συγχαίρω την Άννα Βίσση για τη στάση της»

Άγγελος Γεραιουδάκης

«Μίλησα, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να περνάνε στα "ψιλά" γράμματα. Πρέπει να τις καταγγέλλουμε. Ειδικά σε τέτοια μαγαζιά που μαζεύουν ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και εξέχουσες καλλιτεχνικές προσωπικότητες» υπογραμμίζει η drag queen «ΔουKissa» στο ethnos.gr. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (16/4), όταν η «ΔουKissa» πήγε να διασκεδάσει και ν’ απολαύσει από κοντά την Άννα Βίσση στο Hotel Ermou.

Μόλις έφτασε στην είσοδο, ο πορτιέρης του νυχτερινού μαγαζιού δεν της επέτρεψε να μπει μέσα, χωρίς να της διευκρινίζει τον λόγο. «Εγώ πήγα να βρω τους φίλους μου, οι οποίοι ήταν ήδη εκεί. Με ρώτησαν σε ποιο όνομα ήταν η κράτηση του τραπεζιού, αλλά επειδή δεν θυμόμουν, πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου να έρθει να με πάρει. Όταν έφτασε, του είπαν ό,τι δεν μπορώ να μπω στο μαγαζί, εξαιτίας της εμφάνισής μου και πως αυτή είναι η πολιτική του μαγαζιού» περιγράφει η «ΔουKissa» και συνεχίζει: «Ήρθε έξω έξαλλος και στεναχωρημένος ο φίλος μου και με ενημέρωσε τι του είπε. Αποφάσισα να φύγω, όπως έκανε και η παρέα μου που ήταν ήδη μέσα». 

«Θέλω να συγχαρώ την Άννα Βίσση για την ξεκάθαρη στάση της»

Στη συνέχεια, ο φίλος της «Δουκισσας» δημοσίευσε το συμβάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας αναφορά στον λογαριασμό του Hotel Ermou και της Άννας Βίσση. Όταν ενημερώθηκε η τραγουδίστρια για το γεγονός την επόμενη μέρα, εξέφρασε αμέσως την λύπη της και έγραψε μεταξύ άλλων σε Instastory: «Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό ν’ απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά». 

«Θέλω να συγχαρώ την Άννα Βίσση για την ξεκάθαρη στάση της και να την ευχαριστήσω δημόσια για όλα όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» καταλήγει η «ΔουKissa». 

ειδήσεις τώραΆννα ΒίσσηHotel Ermoudrag queenHotel Ερμού