Lifestyle|20.04.2022 11:40

Άκης Σακελλαρίου για την περιπέτεια με την υγεία του: «Ήμουν για δέκα μέρες σε κώμα»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο Άκης Σακελλαρίου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από δύο χρόνια, το οποίο μάλιστα τον έριξε σε κώμα για δέκα ημέρες. «Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δεν θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν: "Κοιμόσουν 10 ημέρες", δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα».

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές του στη νομική, αλλά και την περίοδο καθάριζε σπίτια. «Στην Νέα Υόρκη σπούδασα και καθάριζα σπίτια. Όποιος σπουδάζει στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήγα για να μείνω, ήθελα να έχω πολύ καλή βάση στην υποκριτική, σε ό,τι αφορά στην παιδεία. Είναι σχεδόν ανέκδοτο να μπορείς να κάνεις κάτι στο εξωτερικό, είναι πολύ σκληρή η βιομηχανία».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άκης Σακελλαρίου συμμετέχει στην ταινία «Dodo» του Πάνου Κούτρα, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ των Κάννων στο επίσημο πρόγραμμα Cannes Premier. Αυτή είναι η πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του Ελληνα σκηνοθέτη, με μία πλειάδα από εξαιρετικούς ηθοποιούς. 

Η υπόθεση του «Dodo»

Δεκατέσσερις άνθρωποι όλων των τάξεων, των ηλικιών, των εθνικοτήτων, θα βρεθούν εγκλωβισμένοι στο κτήμα της οικογένειας Καρακώστα, εκεί όπου σε δύο 24ωρα θα γίνει ο γάμος της κόρης τους με έναν πλούσιο κληρονόμο ως η τελευταία ελπίδα τους για να σωθούν από τη χρεοκοπία και την ελεύθερη πτώση τους στην ταξική πυραμίδα της χώρας. Δεκατέσσερις συμπρωταγωνιστές σε μια παράλογη τραγικωμωδία που εξελίσσεται «κεκλεισμένων των θυρών». Τα όρια ανάμεσα στη λογική και την τρέλα θα δοκιμαστούν και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου.

πρόβλημα υγείαςειδήσεις τώραΆκης Σακελλαρίουφεστιβάλ Καννών