Lifestyle|20.04.2022 13:28

Johnny Depp: Το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού και το βίντεο που δείχνει την Amber Heard να τον απατά

Newsroom

Σε πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η δικαστική υπόθεση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ. Μετά τον Isaac Baruch και την Christie Dembrowski, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ κατέθεσε ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του και αμφισβητεί τις κατηγορίες της, σε μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου εν μέρει να προστατεύσει τα παιδιά του από τις ψευδείς πληροφορίες, σχετικά με τη συμπεριφορά του.

Μιλώντας σε χαμηλό τόνο και ήρεμα, ο Ντεπ είπε ενώπιον ενός δικαστηρίου της Βιρτζίνια ότι ένιωσε «απόλυτο σοκ» πριν από 6 χρόνια, όταν η Χερντ «διατύπωσε κάποιες αρκετά ειδεχθείς και δυσάρεστες» κατηγορίες πως εκείνος εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. «Εγώ ποτέ δεν έφθασα στο σημείο να χτυπήσω την κυρία Χερντ με οποιοδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου» είπε ο Ντεπ.

«Ένιωσα πως είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου ενώπιον αυτού του δικαστηρίου, αλλά να υπερασπιστώ τα παιδιά μου» τόνισε ο ίδιος. Τα δύο του παιδιά από προηγούμενη σχέση του πήγαιναν στο λύκειο εκείνη την εποχή, σημείωσε. «Είναι πολύ παράξενο όταν μια μέρα είσαι, ας πούμε, σαν τη Σταχτοπούτα και κατόπιν σε έξι κλάσματα του δευτερολέπτου είσαι ο Κουασιμόδος» πρόσθεσε. «Δεν το άξιζα αυτό, ούτε τα παιδιά μου ούτε οι άνθρωποι που πίστευαν σ' εμένα όλα αυτά τα χρόνια».

Ο 58χρονος Ντεπ υποστηρίζει ότι η 35χρονη Χερντ τον συκοφάντησε, όταν έγραψε τον Δεκέμβριο του 2018 ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Στο άρθρο δεν κατονομάστηκε ποτέ ο ηθοποιός, όμως, ο δικηγόρος του Μπέντζαμιν Τσου είπε στους δικαστές πριν από μία εβδομάδα πως είναι ξεκάθαρο ότι η Χερντ αναφερόταν στον ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Η Άμπερ Χερντ τον περίμενε να επιστρέψει στο σπίτι και να του βγάλει τις μπότες

Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» αποκάλυψε πως ο ίδιος και η πρώην του είχαν κάποιου είδους «ιεροτελεστία» κατά τη διάρκεια της σχεσης τους. Όταν ο ίδιος επέστρεφε σπίτι, η Άμπερ του έφερνε ένα ποτήρι κρασί και του έβγαζε τα παπούτσια. Μια μέρα, όμως, επιστρέφοντας σπίτι, ο Ντεπ είδε την τότε σύζυγό του να μιλάει στο τηλέφωνο και έβγαλε ο ίδιος τις μπότες του αντί να την περιμένει.

«Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν πολύ και όταν γύριζα σπίτι από τη δουλειά με έβαζε να καθίσω, μου πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί και μου έβγαζε τις μπότες. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο σε όλη μου τη ζωή και έτσι έγινε κάτι τακτικό, σαν ρουτίνα. Μια νύχτα, όμως, γύρισα σπίτι και μιλούσε στο τηλέφωνο. Έβγαλα τις μπότες μου και ξαφνικά είδα την κυρία Χερντ να με πλησιάζει με παράξενο ύφος. Άρχισε να με ρωτάει: "Τι έκανες; Τι έκανες;". "Τι εννοείς",  τη ρώτησα απορημένος, με εκείνη να μου απαντά: "Έβγαλες τις μπότες σου;" "Ναι τις έβγαλα, ήσουν απασχολημένη», δικαιολογήθηκα, με τη Χερντ να επιμένει: "Όχι, όχι, όχι, αυτό είναι δική μου δουλειά. Δεν θα το κάνεις εσύ αυτό. Αυτό το κάνω εγώ".

 

Η μακροχρόνια μάχη του με τα ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Τζόνι Ντεπ αναφέρθηκε στη σκληρή μεταχείριση του ίδιου και των αδελφών του από τη μητέρα του και τη μακροχρόνια μάχη του με τα ναρκωτικά. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε τη χρήση χαπιών ήδη από την ηλικία των 11 ετών. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, ο τρόπος με τον οποίο παρουσίαζε η Χερντ το πρόβλημά του, σε δημόσιες τοποθετήσεις της, ήταν υπερβολικός έως και ψευδής, αφού υπήρχαν διαστήματα κατά τα οποία δεν έπαιρνε καμία ουσία. 

Νοσοκόμα έψαχνε μέσα στο διαλυμένο σπίτι το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού

Ανάμεσα στα άτομα που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ήταν και ο Dr David Kipper ο οποίος, μέσα από μία ηχογράφηση που ακούστηκε στην αίθουσα, αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε πώς τραυματίστηκε το δάχτυλο του Ντεπ όταν κλήθηκε να περιποιηθεί την πληγή τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο γιατρός, ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στον Kipper μετά το περιστατικό λέγοντας: «Έκοψα την κορυφή του μεσαίου μου δακτύλου… Τι να κάνω;». Εκτός φυσικά από το να πάω σε νοσοκομείο. Ντρέπομαι τόσο πολύ που μπήκα σε οτιδήποτε μαζί της. Γ@@ω τον κόσμο. JD».

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ντεπ έστειλε και πάλι μήνυμα στον γιατρό του: «Σας ευχαριστώ για όλα. Έχω κόψει το αριστερό μεσαίο δάχτυλο του χεριού μου ως υπενθύμιση ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να κόψω το δάχτυλό μου! Σ’ αγαπώ, αδερφέ. Johnny». Ο Kipper κατέθεσε, επίσης, ότι παρατήρησε σπασμένα γυαλιά και αίμα στο σπίτι του πρώην ζευγαριού, αλλά δεν γνώριζε από πού προέρχονταν. 

«Έπρεπε να κάνω τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για ν' ανακατασκευάσω το δάχτυλό μου και κόλλησα MRSA -βαριάς μορφής σταφυλόκοκκος- τρεις φορές. Φοβόμουν ότι θα έχανα το δάχτυλό μου, το χέρι και τη ζωή μου» είπε ο Ντεπ. Σε άλλο σημείο της δικαστικής διαμάχη του πρώην ζευγαριού, η νοσοκόμα του ηθοποιού θυμήθηκε ότι χρειάστηκε να ψάξει στο κατεστραμμένο σπίτι για να βρει το κομματάκι που έλειπε από το δάχτυλο του ηθοποιού.

Στο φως βίντεο που δείχνει τη Χερντ να τον απατά

Επίσης, ο Ντεπ έδειξε μπροστά στους ενόρκους υλικό που απεικονίζει τη Χερντ να έχει παράλληλες σχέσεις με άλλους διάσημους άντρες. Συγκεκριμένα, τα βίντεο απεικονίζουν την πρώην σύζυγό του να έχει «μεταμεσονύχτιες συναντήσεις» με τον Elon Musk και τον James Franco. Και οι δύο celebrities αναμενόταν να εμφανιστούν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Χερντ, κάτι το οποίο όμως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Η ηθοποιός σε κάποια στιγμιότυπα δεν φοράει ρούχα μες στο ασανσέρ και είναι σκεπασμένη μόνο με μια κουβέρτα. 

Σημειώνεται πως η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες του Χόλιγουντ βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της και αναμένεται να διαρκέσει άλλες έξι.

Αμπερ Χερντειδήσεις τώραηθοποιόςΧόλιγουντσυκοφαντική δυσφήμισηδικαστήριοΤζόνι Ντεπ