Lifestyle|23.04.2022 10:30

«Revenge pooping»: Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χερντ για «ανθρώπινα περιττώματα» που βρέθηκαν στο κρεβάτι του - «Μόνο να γελάσω»

Newsroom

Ο Τζόνι Ντεπ (Jonny Depp) ανακάλεσε στη μνήμη του μία σκηνή με «ανθρώπινα περιττώματα» στο κρεβάτι του μετά από έναν έντονο καυγά με την Άμπερ Χερντ (Amber Heard) και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη και που αφορά τη συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο 58χρονος εναντίον της 35χρονης.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο του Fairfax της Βιρτζίνια την Τετάρτη (20/4), ο Ντεπ εξιστόρησε ένα συμβάν αφότου εκείνος και η Χερντ διαπληκτίστηκαν στο πάρτι γενεθλίων της,πίσω στον Απρίλιο του 2016. Τότε ήταν εκείνος που εξέφρασε την επιθυμία να πάρει τα υπάρχοντά του από το σπίτι τους ενώ εκείνη βρισκόταν στο φεστιβάλ Coachella. Ωστόσο, όπως είπε, ο φρουρός ασφαλείας του, Σον Μπετ, τον συμβούλεψε να μην το κάνει καθώς «δεν ήταν η  κατάλληλη στιγμή». 

Ειδικότερα, όταν ο σταρ του Χόλιγουντ έφτασε στο πολυτελές ρετιρέ, η ασφάλειά του τον προειδοποίησε να μην μπει στην κρεβατοκάμαρα, με τον φρουρό ασφαλείας του να του δείχνει μια φωτογραφία του συζυγικού τους κρεβατιού. «Είπα στον κύριο Μπετ: "Είναι στο Coachella. Νομίζω ότι είναι καλή στιγμή να πάρω μερικά από τα πράγματά μου, πράγματα που είναι πολύτιμα για μένα..." και τότε εκείνος μού είπε "Δεν νομίζω ότι είναι καλή στιγμή". Και τότε σκέφτηκα, "Είναι η τέλεια στιγμή. Δεν πρόκειται να είναι σπίτι για δύο μέρες." Στη συνέχεια, μού έδειξε μια φωτογραφία από το τηλέφωνό του... ήταν μια φωτογραφία του κρεβατιού μας, και στη μεριά μου, υπήρχαν ανθρώπινα περιττώματα».

Όπως στη συνέχεια κατέθεσε στο δικαστήριο: «Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν... Γέλασα. Ήταν τόσο σουρεαλιστικό. Ήταν τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα».

Υπενθυμίζεται πως η Άμπερ Χερντ αναφερόμενη σε αυτό το περιστατικό, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως την ευθύνη γι’ αυτό είχαν τα σκυλιά της, «Ζω με αυτά τα σκυλιά πολλά χρόνια». Τότε ο Τζόνι Ντεπ αντικρούοντας τους ισχυρισμούς της είχε πει, «Αυτά σίγουρα δεν προέρχονταν από τεριέ. Απλά δε γίνεται».

Δίκη Jonny Depp - Amber Heard: Σοκαριστικό βίντεο με τον ηθοποιό μεθυσμένο να διαλύει την κουζίνα του σπιτιού του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ (Jonny Depp) και της Άμπερ Χερντ (Amber Heard), με τους δύο ηθοποιούς να φέρνουν στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στον γάμο τους. Στη δίκη, μάλιστα, παρουσιάστηκε ένα βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό του Χόλιγουντ ν' ακούγεται να βρίζει πολύ την ώρα που η Χερντ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο Ντεπ ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει: «Motherf****! Motherf*****», ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους. Η Χερντ εμφανώς τρομοκρατημένη τον ρωτά: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε. Στη συνέχεια, η ηθοποιός λέει: «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα»

Σε άλλο σημείο του βίντεο, φαίνεται ο Ντεπ να παίρνει ένα μπουκάλι κρασί, να γεμίζει ένα ποτήρι και στη συνέχεια να το σπάει. Η Χερντ ήταν έτοιμη να δακρύσει όσο παρακολουθούσε το βίντεο μέσα στο δικαστήριο της Βιρτζίνια. Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν, λέει στον Ντεπ: «Αυτό είναι στο σπίτι σου στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτός είσαι εσύ στο βίντεο. Ήσουν βίαιος;».

«Προφανώς περνούσα άσχημα. Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί όλο αυτό, το να ηχογραφηθεί παράνομα από την πελάτισσά σας. Όλα αυτά ταιριάζουν αρκετά με τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Προσπάθησε να μου το κρύψει ότι με ηχογραφεί και στο τέλος γέλασε και χαμογέλασε. Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι». Ο Ντεπ παραδέχτηκε πως: «Επιτέθηκα σε μερικά ντουλάπια, αλλά δεν άγγιξα τη δεσποινίς Χερντ».

Η Άμπερ Χερντ τον περίμενε να επιστρέψει στο σπίτι και να του βγάλει τις μπότες
Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» αποκάλυψε πως ο ίδιος και η πρώην του είχαν κάποιου είδους «ιεροτελεστία» κατά τη διάρκεια της σχεσης τους. Όταν ο ίδιος επέστρεφε σπίτι, η Άμπερ του έφερνε ένα ποτήρι κρασί και του έβγαζε τα παπούτσια. Μια μέρα, όμως, επιστρέφοντας σπίτι, ο Ντεπ είδε την τότε σύζυγό του να μιλάει στο τηλέφωνο και έβγαλε ο ίδιος τις μπότες του αντί να την περιμένει.

«Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν πολύ και όταν γύριζα σπίτι από τη δουλειά με έβαζε να καθίσω, μου πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί και μου έβγαζε τις μπότες. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο σε όλη μου τη ζωή και έτσι έγινε κάτι τακτικό, σαν ρουτίνα. Μια νύχτα, όμως, γύρισα σπίτι και μιλούσε στο τηλέφωνο. Έβγαλα τις μπότες μου και ξαφνικά είδα την κυρία Χερντ να με πλησιάζει με παράξενο ύφος. Άρχισε να με ρωτάει: "Τι έκανες; Τι έκανες;". "Τι εννοείς", τη ρώτησα απορημένος, με εκείνη να μου απαντά: "Έβγαλες τις μπότες σου;" "Ναι τις έβγαλα, ήσουν απασχολημένη», δικαιολογήθηκα, με τη Χερντ να επιμένει: "Όχι, όχι, όχι, αυτό είναι δική μου δουλειά. Δεν θα το κάνεις εσύ αυτό. Αυτό το κάνω εγώ".

Η μακροχρόνια μάχη του με τα ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Τζόνι Ντεπ αναφέρθηκε στη σκληρή μεταχείριση του ίδιου και των αδελφών του από τη μητέρα του και τη μακροχρόνια μάχη του με τα ναρκωτικά. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε τη χρήση χαπιών ήδη από την ηλικία των 11 ετών. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, ο τρόπος με τον οποίο παρουσίαζε η Χερντ το πρόβλημά του, σε δημόσιες τοποθετήσεις της, ήταν υπερβολικός έως και ψευδής, αφού υπήρχαν διαστήματα κατά τα οποία δεν έπαιρνε καμία ουσία.

Νοσοκόμα έψαχνε μέσα στο διαλυμένο σπίτι το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού

Ανάμεσα στα άτομα που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ήταν και ο Dr David Kipper ο οποίος, μέσα από μία ηχογράφηση που ακούστηκε στην αίθουσα, αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε πώς τραυματίστηκε το δάχτυλο του Ντεπ όταν κλήθηκε να περιποιηθεί την πληγή τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο γιατρός, ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στον Kipper μετά το περιστατικό λέγοντας: «Έκοψα την κορυφή του μεσαίου μου δακτύλου… Τι να κάνω;». Εκτός φυσικά από το να πάω σε νοσοκομείο. Ντρέπομαι τόσο πολύ που μπήκα σε οτιδήποτε μαζί της. Γ@@ω τον κόσμο. JD».

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ντεπ έστειλε και πάλι μήνυμα στον γιατρό του: «Σας ευχαριστώ για όλα. Έχω κόψει το αριστερό μεσαίο δάχτυλο του χεριού μου ως υπενθύμιση ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να κόψω το δάχτυλό μου! Σ’ αγαπώ, αδερφέ. Johnny». Ο Kipper κατέθεσε, επίσης, ότι παρατήρησε σπασμένα γυαλιά και αίμα στο σπίτι του πρώην ζευγαριού, αλλά δεν γνώριζε από πού προέρχονταν.

«Έπρεπε να κάνω τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για ν' ανακατασκευάσω το δάχτυλό μου και κόλλησα MRSA -βαριάς μορφής σταφυλόκοκκος- τρεις φορές. Φοβόμουν ότι θα έχανα το δάχτυλό μου, το χέρι και τη ζωή μου» είπε ο Ντεπ. Σε άλλο σημείο της δικαστικής διαμάχη του πρώην ζευγαριού, η νοσοκόμα του ηθοποιού θυμήθηκε ότι χρειάστηκε να ψάξει στο κατεστραμμένο σπίτι για να βρει το κομματάκι που έλειπε από το δάχτυλο του ηθοποιού.

Στο φως βίντεο που δείχνει τη Χερντ να τον απατά

Επίσης, ο Ντεπ έδειξε μπροστά στους ενόρκους υλικό που απεικονίζει τη Χερντ να έχει παράλληλες σχέσεις με άλλους διάσημους άντρες. Συγκεκριμένα, τα βίντεο απεικονίζουν την πρώην σύζυγό του να έχει «μεταμεσονύχτιες συναντήσεις» με τον Elon Musk και τον James Franco. Και οι δύο celebrities αναμενόταν να εμφανιστούν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Χερντ, κάτι το οποίο όμως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Η ηθοποιός σε κάποια στιγμιότυπα δεν φοράει ρούχα μες στο ασανσέρ και είναι σκεπασμένη μόνο με μια κουβέρτα.

Σημειώνεται πως η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες του Χόλιγουντ βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της και αναμένεται να διαρκέσει άλλες έξι.

δίκηΤζόνι Ντεπειδήσεις τώραΑμπερ Χερντ