Lifestyle|24.04.2022 10:30

Άμπερ Χερντ: Εταιρία μακιγιάζ «αδειάζει» την 35χρονη για προϊόν που υποτίθεται πως χρησιμοποίησε για να καλύψει μώλωπες από τον Ντεπ

Newsroom

Το δημοφιλές brand μακιγιάζ Milani Cosmetics «αδειάζει» την Άμπερ Χερντ (Amber Heard) κάνοντας λόγο για «ψευδείς» ισχυρισμούς της ότι χρησιμοποίησε προϊόν της για να καλύψει μώλωπες από την υποτιθέμενη σωματική κακοποίηση του Τζόνι Ντεπ (Jonny Depp) κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Όλα συνέβησαν όταν κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο δικηγόρος της Χερντ ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσε το κονσίλερ "Milani Conceal + Perfect All-in-One Correcting Kit" καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ντεπ προκειμένου να καλύψει τραύματα που υπέστη στα χέρια του.

Ωστόσο, η απάντηση της εταιρίας μακιγιάζ ήταν άμεση σε αυτόν τον ισχυρισμό αφού δημοσίευσε ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων στον επίσημο λογαριασμό της στο TikTok «αδειάζοντας» την 35χρονη.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς της στο δικαστήριο, το γνωστό brand σημείωσε ότι το εν λόγω προϊόν κυκλοφόρησε το 2017 -κάτι που σημαίνει ότι η Χερντ σίγουρα δεν χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη παλέτα κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ντεπ.

«Λάβετε υπόψη ότι: η υποτιθέμενη κακοποίηση έγινε γύρω στο 2014-2016, χώρισαν το 2016, ημερομηνία κυκλοφορίας της παλέτας μακιγιάζ: Δεκέμβριος 2017», έγραφε το κείμενο πάνω από το βίντεο που έδειχνε τον Ντεπ και τον Χερντ στην αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς παίζει το τραγούδι των Backyardigans «International Super Spy». «Είμαστε εδώ για να παρέχουμε τα τεκμήρια στην υπόθεση», πρόσθεσε η εταιρία στα σχόλια.

«Revenge pooping»: Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χερντ για «ανθρώπινα περιττώματα» που βρέθηκαν στο κρεβάτι του - «Μόνο να γελάσω»

Ο Τζόνι Ντεπ (Jonny Depp) ανακάλεσε στη μνήμη του μία σκηνή με «ανθρώπινα περιττώματα» στο κρεβάτι του μετά από έναν έντονο καυγά με την Άμπερ Χερντ (Amber Heard) και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη και που αφορά τη συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο 58χρονος εναντίον της 35χρονης.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο του Fairfax της Βιρτζίνια την Τετάρτη (20/4), ο Ντεπ εξιστόρησε ένα συμβάν αφότου εκείνος και η Χερντ διαπληκτίστηκαν στο πάρτι γενεθλίων της,πίσω στον Απρίλιο του 2016. Τότε ήταν εκείνος που εξέφρασε την επιθυμία να πάρει τα υπάρχοντά του από το σπίτι τους ενώ εκείνη βρισκόταν στο φεστιβάλ Coachella. Ωστόσο, όπως είπε, ο φρουρός ασφαλείας του, Σον Μπετ, τον συμβούλεψε να μην το κάνει καθώς «δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Ειδικότερα, όταν ο σταρ του Χόλιγουντ έφτασε στο πολυτελές ρετιρέ, η ασφάλειά του τον προειδοποίησε να μην μπει στην κρεβατοκάμαρα, με τον φρουρό ασφαλείας του να του δείχνει μια φωτογραφία του συζυγικού τους κρεβατιού. «Είπα στον κύριο Μπετ: "Είναι στο Coachella. Νομίζω ότι είναι καλή στιγμή να πάρω μερικά από τα πράγματά μου, πράγματα που είναι πολύτιμα για μένα..." και τότε εκείνος μού είπε "Δεν νομίζω ότι είναι καλή στιγμή". Και τότε σκέφτηκα, "Είναι η τέλεια στιγμή. Δεν πρόκειται να είναι σπίτι για δύο μέρες." Στη συνέχεια, μού έδειξε μια φωτογραφία από το τηλέφωνό του... ήταν μια φωτογραφία του κρεβατιού μας, και στη μεριά μου, υπήρχαν ανθρώπινα περιττώματα».

Όπως στη συνέχεια κατέθεσε στο δικαστήριο: «Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν... Γέλασα. Ήταν τόσο σουρεαλιστικό. Ήταν τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα».

Υπενθυμίζεται πως η Άμπερ Χερντ αναφερόμενη σε αυτό το περιστατικό, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως την ευθύνη γι’ αυτό είχαν τα σκυλιά της, «Ζω με αυτά τα σκυλιά πολλά χρόνια». Τότε ο Τζόνι Ντεπ αντικρούοντας τους ισχυρισμούς της είχε πει, «Αυτά σίγουρα δεν προέρχονταν από τεριέ. Απλά δε γίνεται».

δίκηΤζόνι ΝτεπΑμπερ Χερντειδήσεις τώραμακιγιάζ